Tak jak w temacie.
Pierwsza część mi się bardzo podobała, jednak zastanawia mnie czy obejrzenie sequeli jakoś nie zniszczy zakończenia i czy nie warto tego zostawić tak jak jest.
Jakie jest wasze zdanie?
Drugą część warto obejrzeć dla jednej sceny - tej, w której Damien dowiaduje się kim jest
Trzęcią - aby zobaczyć jak zginął Damien
Czwartą można, a właściwie należy sobie odpuścić, bo strasznie pokrętnie nawiązuje do poprzedniej części
Za to remake jest zdecydowanie wart obejrzenia. Obejrzałem jego premierę w kinie i nie żałuję, kupiłem nawet wydanie DVD (choć oglądać da się go tylko z napisami).
Idiota z ciebie. Kubek zadając to pytanie na pewno oczekiwał spoilerów... Spi*******eś mu przyjemność oglądania.
Na dobrą sprawę to wcale nie są spoilery. Zastanów się na przyszłość, zanim znowu napiszesz coś takiego, bo jeśli to przeczytał, to raczej Twoja wypowiedź zepsuła mu przyjemność oglądania (o ile oglądanie sequeli "Omena" można nazwać przyjemnością).
"(...) Trzęcią - aby zobaczyć jak zginął Damien (...). Rzeczywiście, bez spoilerów. Nie mam się nad czym zastanawiać, mnie by twoja wypowiedź zepsuła przyjemność oglądania filmu. Nie rozumiem natomiast w jaki sposób moja miałaby to zrobić.
Każdy, kto oglądał część pierwszą, wie, że o swoim przeznaczeniu Damien jeszcze nie wie, wobec czego oczywistym jest, że w drugiej się dowiaduje. I że w trzeciej ginie. Wie o tym każdy, który wie, że jest część czwarta, bo tam Damiena nie ma w ogóle. A Twoja wypowiedź podkreślała, że niby zdradzam elementy fabuły i to dopiero były spoilery.