omen to najlepszy horror jaki w życiu widziałem a widziałem ich bardzo wiele żaden koszmar z ulicy wiązów czy piątek 13tego mu nie podskoczy chociaż są to dobre filmy. w tym filmie powaliło mnie wszystko muzyka scenariusz. naprawde super.
Omen to rewelacyjny horror, zgadzam się, na pewno w 1976 roku, wywarł na ludziach ogromne wrażenie, była to w pewnym stopniu rewolucja, bo czegoś takiego jeszcze nie było. daje mu 9/10 ;)
Zgadzam się,omen to jedyny horror któremu dałem najwyższą ocenę.Obejrzałem już prawie wszystkie filmy z tego gatunku i nigdzie nie widziałem takiej atmosfery grozy .
jak byłam mała strasznie bałam się tego filmu i nigdy nie oglądnęłam go w całości tylko we fragmentach (zasłanianie oczu i wybieganie do kuchni ;) ) choć często leciał na TLC , ale z tego co mówicie to chyba muszę sobie zrobić powtórkę
Ja identycznie ;) chowałam się pod kołdrą ale starszy brat się ze mnie śmiał ; ) obejrzałam go kolejny i choć jestem już dorosła to ciarki po plecach mi przechodziły. Jest to arcydzieło w swoim gatunku , polecam Ci do niego wrócić, najlepiej się ogląda w noc :)