PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=8335}

Omen

The Omen
1976
7,4 107 tys. ocen
7,4 10 1 107496
7,3 46 krytyków
Omen
powrót do forum filmu Omen

Film

ocenił(a) film na 8

w ogóle nie straszny a mam 15 lat 5/10.

ocenił(a) film na 8

"Inni" :)

użytkownik usunięty
witos182

To ci powiem,
W ogóle nie straszny a mam 100 lat 5/10.

ocenił(a) film na 8

Powiesz ? Tu można mówić? No proszę.. Jest mi przykro, że tobie jest przykro, że ktoś twojemu Omenkowi wystawił 5/10 :(, ale to nie jest powód żeby obrażać dobry horror.

Tak w ogóle jak się ogląda filmy grozy z mamusią po południu to przestają być straszne pozdro.

użytkownik usunięty
witos182

Odezwał się dorosły 15-latek. Ja obrażam dobry horror? Ty obrażasz Omena, klasykę.

ocenił(a) film na 8

I znowu "odezwał" :( ogarnij się dziewczyno . Klasyka wg cb. Moim zdaniem przeciętny film.

użytkownik usunięty
witos182

Matko, dziecko łapiące za słówka i uważające ,że dzięki temu jest inteligentniejsze. Powiem ci, nie jesteś tylko po prostu denerwujesz wszystkich wkoło . Ale proszę bardzo :
ad.1 *napiszę
ad. 2 * napisał

ocenił(a) film na 8

Znowu błąd :(. Tu się nie pisze tylko stuka w klawiaturę.

Nie wiem czy kogoś denerwuję, ale na pewno wiem, że ty wkurzasz Mnie więc cię poprawiam żebyś nie popełniała takich błędów w przyszłości. Wszystko dla twojego dobra. ; )

użytkownik usunięty
witos182

Ta.. Dalej zachowujesz się jak dziecko wystukując tu takie głupoty. To porostu rutyna - jak komuś brakuje argumentów to czepia się albo ortografii, albo po prostu zaczyna wyzywać. I nie Ty tu do tego, żeby mnie pouczać. No i trochę skromności, mnie się pisze z małej litery, a ty z dużej.

ocenił(a) film na 8

Mnie z dużej bo szef. Ty z małej bo po co się na cb wysilać ? Mogłaś skumać.
Proszę cię nie dawaj mi powodów do czepiania się okej ?:)