Ale kino (kocham ten program) puści (mam nadzieję) całą sagę Omena. Nigdy jeszcze nie oglądałem oryginału, więc raczej obejrzę (lub nagram). Opłaca się?
No proszę,proszę.
No to żałuj bardzo.Opłaca się!
O wiele bardziej niż remake gdyż twierdze,że to jednak strata czasu a oryginał
trzeba koniecznie a raczej musisz obejrzeć! Warto.
to nie ta jakość, co w HD. Ja np nie moge oglądać filmów w necie bo to dużo gorsze nawet od dvd, a nawet od zwykłych ripów, więc troche profanacja
mam zasadę, że nigdy nie oglądam dobrych filmów w internecie- tam to najwyżej serial lub komedię można oglądać :) a tak w ogóle, to przegapiłam Omena dzisiaj ://// 15 min się spóźniłam z pociągu,a ponoć pierwsze minuty są ważne, to nie oglądałam :(
Nie widziałem chyba pierwszych 8 minut dziś ale wszystko w trakcie filmu jest wyjaśnione. Film dobry :)
Nic straconego. Ponowna emisja filmu to 19/09/2011, godzina 22:00 ( zaraz po filmie "Damien: Omen II" ). Myślę, że tym razem zdążysz na czas.
Pozdrawiam;>
pierwsza czesc jak najbardziej lecz reszty juz radzilbym nie ogladac, moga tylko pogorszyc zdanie o tym filmie
Pierwsza część najlepsza jak wiadomo i raczej nie do przebicia.
Druga i trzecia da się znieść.Jeśli chodzi o czwórkę-no raczej akurat mogli sobie
darować tak samo jak 'cudny' remake.
Obejrzeć można, choć rzeczywiście nie jest to już nic specjalnego. Dalsze części są schematyczne i niczym już nie zaskakują.
Prowokujesz, czy nie potrafisz czytać ze zrozumieniem? PisaŁAM o dalszych częściach "Omenu", nie o części pierwszej - do nich odnosił się post Jareczka. Zanim coś napiszę, czytam posty uważnie, żeby nie najeżdżać na ludzi bez powodu, ale widać nie każdy tak może.
No widać widać... w dalszych częściach "OMNENU". Prowokujesz czy coś z tobą nie tak?
Nie, Ty nie prowokujesz. Ty jesteś po prostu... kto ma oczy, ten widzi;>
Bez odbioru.
PS. Oto pisownia i odmiana przez przypadki słowa "omen": http://www.sjp.pl/co/omen . Jestem łaskawa i znalazłam, żebyś się dokształcił. Lepiej późno niż wcale.