ktos zna tytuł jakiegoś z utworów wystepujących w Omenie?? muzyka idealnie dobrana do fabuły... taka mroczna ;)
Jedna piosenka ma tytuł "Ave Satani" - i skomponował to Jerry Goldsmith. Mam tę piosenkę w oryginale, a także cover zespołu Gregorian, który również niezmiernie mi się podoba:) pozdrawiam:)
Smakosz!
Zaglądnij tu: http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00005PJ9D?v=glance [www.amazon.com/exec/obi...]
Pozdrawiam! ;)
1. Ave Satani
2. On This Night
3. New Ambassador
4. Where Is He?
5. I Was There
6. Broken Vows
7. Safari Park
8. Doctor, Please
9. Killer Storm
10. Fall
11. Don't Let Him
12. Day He Died
13. Dog's Attack
14. Sad Message
15. Beheaded
16. Bed
17. 666
18. Demise of Mrs. Baylock
19. Altar
20. Piper Dreams
bardzo fajne ;) hehe
Ja jednej rzeczy nie rozumiem: Ludzie, którzy korzystają z FW najwyraźniej mają Internet. W związku z tym, mogą wszystko sobie znaleźć sami, prawda? Więc skąd takie bezsensowne pytania prośby? Czy nie łatwiej wejść w Google i sobie poszukać? W Internecie wszystko jest.
otórz odpowiedź jest bardzo prosta... muzyka byla bardzo waznym elementem filmu i z pewnoscia nie tylko ja zwrocilem na nia uwage i nietylko ja zachcialem ja zdobyc... wiec poprostu chcialem zaoszczedzis sobie i innym klopotow i czasu. to cala dopowiedz!
a poza tym chyba nikt ci nie karze wchodzic na ten temat! wkoncu z naglowkow mozna sie zorietowac o co chodzi w temacie i jak widze ze jest cos co mnie nie interesuje to jade dalej... nie rozumie ludzi ktorzy pisza wiadomosci calkowicie nienawiazujace do tematu;)