PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=8335}

Omen

The Omen
1976
7,4 107 tys. ocen
7,4 10 1 107496
7,3 46 krytyków
Omen
powrót do forum filmu Omen

nie polelcam nie wiem czemu sie tak gra na emocjach widza w tym filmie 4/10 max

ocenił(a) film na 9
m_dub

O co Ci chodzi? CO?

użytkownik usunięty
jeti

Racja już widziałem jego ocenianie filmów takie filmy które mają ocenę koło 8 to dla niego badziewie a jak jakiś film ma ocenę 4 to mówi że świetny film.

ocenił(a) film na 10
m_dub

to przeciez klasyk horroru juz dzis takich horrorów nie robie wiec nie dziw sie ze odczuwasz lek ten film ma po prostu swój klimat

polska9999

tanie sztuczki, brzydze sie nimi

m_dub

Tanie? To mamy akurat w dzisiejszych horrorach.Lejąca się krew i flaki.
Nuda jak chór.

użytkownik usunięty
Omen_Girl

Masz rację ten gość jest nie poważny : D

m_dub

Zrób kupę do słoika, zalej gorącą wodą i wypij to.

ocenił(a) film na 8
m_dub

co za baran. to horror. horror ma straszyc

Movie_Crash_Man

film ktory swiadomie manipuluje widzem to nie film tylko malpie sztuczki i tyle w tym temacie

ocenił(a) film na 8
m_dub

tak próbuje robić każdy horror.

Movie_Crash_Man

dlatego brzydze sie tym gatunkiem (nie klasyfikuje go w kategoriach filmowych ).

ocenił(a) film na 9
m_dub

Skoro brzydzisz się horrorem jako gatunkiem to co robisz na tej stronie? Idź lepiej ziemniaki obierać bo to ci napewno lepiej wychodzi. Żegnam!

ocenił(a) film na 8
m_dub

Po przejrzeniu kilku twoich wypowiedzi stwierdzam że; albo specjalnie szukasz czegoś w filmie żeby się przyczepić i żeby ludzie się miotali, albo to są twoje prawdziwe opinie które tak szczerze nie mają wiele sensu (Omen gra na emocjach tak samo jak każdy dramat). Jeśli na prawdę nie podoba ci się 90% filmów jakie oglądasz to naprawdę ci współczuję. Czas zacząć dobierać inne filmy albo zmienić sposób spędzania wolnego czasu.

miszatujest

jestem krytyczny wobec tego co ogladam

ocenił(a) film na 8
m_dub

Tylko że będąc do tego stopnia krytycznym i rzucając jednozdaniowymi oskarżeniami w film można zdyskredytować każdą możliwą produkcje, niezależnie jak dobrze zrobioną i przemyślaną. Twoją wypowiedź z tematu można pod pasować pod każdy dowolny film np. Lista Schindlera, Obywatel Kane czy Casablance i miałoby to tak samo mało sensu.

miszatujest

oj człowieku, nawet nie wiesz co mówisz. czasem takie mini- recenzje oddaja całą kwintesencje filmu
i nie ma wtedy potrzeby sie szczegolnie rozpisywac

ocenił(a) film na 8
m_dub

Czasami nie znaczy zawsze. Nie zawsze znaczy nie w tym przypadku.

ocenił(a) film na 10
m_dub

Nie mam zamiaru krytykować Twojej opinii, bo w końcu każdy ma prawo, jednak jeśli nie lubisz horrorów to po prostu ich unikaj i nie pisz głupot na temat danego gatunku ani filmu.

ocenił(a) film na 8
m_dub

jestes z.j.ebany

oszim84

thanks

m_dub

ty gupku

użytkownik usunięty
m_dub

Spójż na gatunek filmu i się nie dziw, że ten film jest straszny.

a patrzyles jaka ma incepcja ocene na fw?

użytkownik usunięty
m_dub

Patrzyłem

to wyciagnij z tego nauke

m_dub

moja kuzynka na tym filmie posikała się, zwymiotowała, zesrała a na koniec zemdlała CO TO ZA FILM

użytkownik usunięty
m_dub

ocenił(a) film na 8
m_dub

Dubieniecki, co ty znów nawywijałeś w SKOKu, że znów o tobie głośno?
Że lubisz prostacko trollować, to jeszcze pikuś, ale ten "skok" to sobie mogłeś darować.