PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751708}

On wrócił

Er ist wieder da
2015
6,8 20 tys. ocen
6,8 10 1 20056
5,8 10 krytyków
On wrócił
powrót do forum filmu On wrócił

Mieszkam w Niemczech i moja Klasa pojechała do Anglii ja niestety nie mogłem (nie ważne z jakich powodów), mieliśmy w Historii o 2 Wojnie Światowej i pani powiedziała jak nie będzie innych (tych co do Anglii pojechali) to zobaczymy Sobie jakiś film o Hitlerze, byłem dzień przed w Lidlu i widziałem ten film hehe ale pomyślałem Sobie że to jakieś badziewie co znowu opowiada o Hitlerze. Następnego dnia Pani przyniosła właśnie ten film do Klasy, oglądaliśmy go w 6, bo tylu nas było wtedy. Ja i moi koledzy mieliśmy najpierw "bekę" z początkowych Scen, chyba każdy miał, później zadzwonił dzwonek i musieliśmy iść, jutro dokończę film z Kolegami (w domu Sobie go sam z Ojcem obejrzałem) i powiem jakie odczucia co do ostatniej części filmu mieli.

Mam w Klasie Imigrantkę i połowa klasy jej nie lubi bo ma najlepsze Oceny itd.
Raz jak "znalazła" zapałki i z niewiadomo jakich przyczyn zapaliła je W POKOJU CHEMICZNYM!!!! Nie dostała żadnej kary tylko pani spytała się dlaczego to zrobiła , ona odpowiedziała że "przeprasza" i temat był skończony. Później mój kolega
też w Pokoju Chemicznym nie trzymał się Regulaminu, zjadł niewinnego CUKIERKA.... I on od razu dostał czerwoną Kartkę i musiał iść do Sekretarki żeby mu jakiś tam List do domu napisała (list jest jak coś złego zrobisz). Cała Klasa przez następne 2 tygodnie się cała buntowała aż wreszcie ktoś powiedział tej Pani dlaczego jej nie dała żadnej kary a powinna dać o wiele większą niż koledze za zjedzenie niewinnego cukierka. Ona powiedziała że zrobiła błąd, no dobra przyznała się ale co dalej, żadnej kary jej jakoś nie dała, i co to ma być?!
Moi koledzy (Niemcy) też mi tam pod uchem na Pauzie mówią że nie lubią tych "uchodźców" (imigrantów) bo wyglądają tak dziwnie, mają najlepsze Smartfony itd. ale nie powiedzą tego głośno bo wiecie, zaraz by "List" dostał. Ja też nic nie mówię bo nie będę się zagrażał jak i tak to nic nie da.

Jutro napiszę dalej jakie były reakcje moich Kolegów po obejrzeniu Filmu do końca.

Trochę długi tekst wyszedł, pisane o 23:00 Pozdrawiam.