PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=678962}
7,1 6,6 tys. ocen
7,1 10 1 6630
2,7 3 krytyków
One Direction: This is Us
powrót do forum filmu One Direction: This is Us

Zastanawiam sie od jakiegos czasu czy One direction w nowej, lepszej trasie koncertowej odwiedzi Polske. Czytałam ze juz sa plany, czekamy na potwierdzenie miast: Kraków, Wrocław badz Warszawa ;) wyrazcie swoja opinie ;D Koncert <3 directonerki łaczmy sie !

hihar

Nie przyznam się do tego, bo nie jest to prawdą. Zawsze nazywasz kogoś nietolerancyjnym, gdy się z tobą nie zgadza?

użytkownik usunięty
mysteriousxx

Ty zwróciłeś na to uwagę xD

Ppaulinchen

no wiesz Bieber myslal ze jest w Rosji....

Ppaulinchen

Z tym, że justyna chyba nie do końca wiedziała do jakiego kraju jedzie http://natemat.pl/55691,bieber-pomylil-polske-z-rosja-nasz-kraj-nie-jest-atrakcy jnym-rynkiem-wiec-muzycy-sie-nim-nie-interesuja

ocenił(a) film na 10
mad_monkey

z tego co ja wiem to nie pomylił, ale co tam.. :) nie ma to jak wierzyć we wszystko co piszą strony plotkarskie..

mysteriousxx

Prawda boli co? xD
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2379981/Justin-Bieber-lives-pop-bra t-spits-balcony-crowd-adoring-fans.html a o tym co powiesz?

ocenił(a) film na 10
mad_monkey

kolejna strona plotkarska :) nie mówię o tym, że jest święty.. nie wiem czy to zrobił czy nie.. nie znam go dobrze, nie jestem beliber, jego muzyki też nie słucham..

Chodzi mi o TOLERANCJĘ! Zwyczajnie nie rozumiem ludzi, którzy obrażają takie zespoły jak 1D, bo ich nie znają, ich charakteru, a czasami nawet i ich muzyki.. jeżeli chcesz to możesz znaleźć coś na 1D.. (wątpię, że Ci się uda) ;)

ocenił(a) film na 7
mysteriousxx

święta prawda! brawo ;)

mysteriousxx

Nic już nie będę podsyłał, bo i tak wszystko zanegujesz, zresztą kij z tym. Tolerancja? Proszę Cię.. kto nigdy nie wyśmiał czyjegoś gustu niech pierwszy rzuci kamień ; ) a i myślę, że dość łatwo zrozumieć ludzi obrażających takie "zespoły" jak 1d, zresztą nie chcę mi się kopiować wszystkiego co napisałem już tu http://www.filmweb.pl/film/One+Direction%3A+This+is+Us-2013-678962/discussion/La ta+80%3A+Lady+Pank%2C+Dzem%2C+AC+DC+-+2013%3A+Bieber%2C+One+Direction+i+Enej,227 3643?page=3

ocenił(a) film na 7
martyna6667

to były plotki. Trzeba sprawdzać, zanim uwierzy się w bzdety, które niektórzy piszą :)

martyna6667

to są plotki :)

ocenił(a) film na 8
ocenił(a) film na 10
nikike

dokładnie ;)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
Nilima_0

żal mi Ciebie, jestes bardzo kulturalna...

ocenił(a) film na 1
angela019611

Kultura kulturą, bez niej się obejdzie, a mi żal cb jeszcze bardziej

ocenił(a) film na 10
angela019611

Cóż nic jak na razie nie wiadomo w tej sprawie. W trasie WWA chłopcy będą występować po stadionach, więc jest szansa, że wśród nich znajdzie się Polska zwłaszcza, że wiedzą ile jest tu directioners. I jeszcze Harry pytał polską fankę, która była na ich koncercie(szczęściara!) czy Warszawa jest w Polsce, więc... W każdym bądź razie miejmy nadzieję, że tu przyjadą!

One_Direction

" I jeszcze Harry pytał polską fankę, która była na ich koncercie(szczęściara!) czy Warszawa jest w Polsce" nie świadczy to o nim najlepiej... :) Toż to podstawowa wiedza!

ocenił(a) film na 7
Fantasmagoriee

W zupełności nie jestem ich fanką i nie śmiem się tak nazywać. Ale dziewczyno czy ty widzisz co ty piszesz? Proszę, powiedz mi stolicę Algierii, Dżibuti, Chile bez szperania w Google. To żadna podstawowa wiedza, on jest tylko człowiekiem, nie ma obowiązku znać nazwy naszej stolicy. Wy jako fanki traktujecie ich jak przedmioty, nie wiem czy słusznie, ale 1D stało się produktem. Tym samym gn_oicie Wasz fandom. Nie chcę się rozpisywać, bo na jedno moje słowo pewnie rzucicie 1000 innych, z tego jest Wasz fandom znany. Tylko i wyłącznie z tego.

użytkownik usunięty
One_Direction

Niech przyjeżdżają! Moja siekiera tylko czeka.