Też tak mam xdd
Jaram się premierą <33333
I taaaaak. One Direction rządzi ^.^
Pozdrawiam, Directionerko :***
kocham was directionerki :* ja sie baaaaaaaardzo jaram premierą, i mega jaram się BEST SONG EVER! :D
Nie nie tylko ty czekasz :) Ja również Jestem Dumny z One Direction A BEST SONG EVER WYMIATA :)
słucham i słucham i nie przestaje słuchać :)
wszystkie Directionerki jesteście moimi siiostrami! KOCHAM WAS! ;*
należycie do jeszcze jakiegoś fandomu? :))
Tak , wszystkie dziewczynki do 15 r zycia tak maja a jezeli ktos ma wiecej to powinien udac sie do psychiatry
Widzę, że ich wcale nie znasz, bo ich obrażasz, a nie powinieneś. Dlaczego obrażasz ludzi, o których nic nie wiesz? Wspołczuj sobię proszę bardzo, a ciekawe kto jest twoim idolem? NIe ważne kto ja i tak bym go nie obrażała, bo za pewne go nie znam i obrażanie go byłoby bez sensu, a więc ty również nie obrażaj naszych idoli, obrażasz w ten sposób rownież nas i to wcale nie jest miłe tylko po prostu bezsensowne, obrażasz ich bo wiele osiągneli? Tak? Bo mają mnóstwo fanek i fanów na całym świecie? Bo potrafią śpiewać? Za co? Sam sobie wytłumacz.
Droga ''Cherilko'' jezeli uwazasz , ze oni potrafia spiewac to chyba twoje pojecie o muzyce i wiedza konczy sie wlasnie na one direction. Nie obrazam ich poprostu stwierdzam fakt , ze jest to muzyka bezwartosciowa pod kazdym wzgledem. Fanow na calym swiecie maja tez gwiazdy filmow xxx czy tez osoby rzucajace telefonem na odleglosc. Zreszta ich popularnosc i ''tworow showbiznesu'' im podobnych pokazuje tylko jak obecna mlodziez jest ulomna.
Nie chcę się z tobą kłócić, ale powiem ci, że oni zaszli do finału w progamie XFactor, w którym jurorami są osoby, które na śpiewaniu się znają, ocenili ich bardzo pozytywnie, więc jednak śpiewać potrafią.
No nic pisalbym dalej ale to nie ma sensu. Jedyne czego ci moge zyczyc to rozwijania gustu muzycznego pzdr.
właśnie GUST MUZYCZNY.... każdy ma inny. ale chyba muszą coś potrafić, że coś osiągnęli, prawda? i nie rozumiem ludzi, którzy obrażają innych, bo myślą, że ONI są najlepsi, bo słuchają np. metalu. każdy ma inny gust, każdy kocha swojego idola/idoli. Jak ty byś się czuł, jakby ludzie obrażali Twojego idola? Miło? Przyjemnie? Czy byłoby Ci trochę przykro, że ktoś nie szanuję Twojego wyboru? pomyśl. Pozdrawiam Directioner
ja też już nie mogę! uwielbiam chłopaków i sądzę, że ten film będzie CUDOWNY. chociaż znajdą się hejterzy, którzy nawet nie obejrzą tego filmu, ale dadzą im 1 "Bo mogą" Pozdrawiam Directioner :3
Trochę bez sensu to pytanie... Na pewno nie jesteś jedyna, bo fanek tego...hmm.... "zespołu" na całym świecie (w naszej pięknej Polsce niestety też) jest mnóstwo...
dlaczego słowo zaspół napisałaś/łeś w cudzysłowiu? uważasz, że jesli jest to muzyk, ktorej nie słuchasz to nie jest to normalny zespół?
Bo nie chcę obrażać takich zespołów jak Metallica, Depeche Mode, AC/DC, Queen...
Dla mnie (a mam prawo wyrażać swoją opinię) takie boysbandy to nie prawdziwe zespoły, tylko....marna podróba...
Zespoły wymienione przez Ciebie jak i One Direction czy np. Little Mix to normalne zespoły, tylko Ty po prostu nie słuchasz tej muzyki i obrażasz fanów i zespoły, a to nie jest w porządku. Wszystkie są zespołami, tylko grają inną muzykę, a Tobie może się nie podobać 1D, ale nie musisz od razu nazywac ich "marną podróbą"
Nie muszę, ale mogę.
Jak już wspominałam KAŻDY (podkreślam) ma prawo wyrazić swoją opinię. Moja jest taka, a nie inna. Poza tym, fanki jakoś mogą ich nazywać kochanymi, słodziakami itp., ale jak antyfan się odezwie, to już obraza i w ogóle...
Ponieważ to co mowią fanki nie jest obraźliwe, fanki Queena też bardzo pozytywnie nazywają ten zespół, a więc w czym problem?Uważasz, że nie można mówić czegoś dobrego? Bo to wyszlo z Twojej odpowiedzi. Antyfani i hejterzy obrażają każdego, gdyby ktoś hejtował Twoich idioli za pewne nie skakałabyś ze szczęścia. :))
Ej nie obrazisz się jak wstawie sam początek tematu na kwejka ? No wiesz te wasze sweetaśne jarannko tymi pedałami? Och już to widze..wasze posty a na dole coś ala Rzygam tęczą,albo i dont want to live on this planet anymore ;)