Tak, film perfekcyjny to chyba najlepsze określenie na to co wczoraj zobaczyłam na ekranie.
Dokument ten nie jest tylko przyjemnością dla fanek One Direction, ale także ukazuje członków
zespołu w zupełnie innym świetle w jakim pokazują ich media. Można było ich zobaczyć takich jacy
są na prawdę, jak zachowują się zwykli ludzie. Wiele było momentów zabawnych. Ja osobiście nie
mogłam przestać się śmiać. Nie zabrakło też momentów wzruszenia.
Atmosfera w kinie była niesamowita. Sale były wypełnione fankami 1D. Podczas śmiesznych
momentów cała sala się śmiała. Natomiast podczas uroczych chwil wszyscy wydawali z siebie
słodkie " awwww" Na koniec wszyscy zaczęli klaskać, a w niektórych kinach niektórzy zaśpiewali
całą salą "What makes you beautiful" - utwór One Direction.
Podsumowując, na film pójść warto. Nawet jeśli nie jesteś fanem, warto poznać prawdziwe historie
członków najsławniejszego boybandu na świecie.
Gorąco polecam,
Maja
Twitter: @MyPaleGrey
yeeah! u nas na początku śpiewali WMYB a na koniec wszyscy śpiewali Best Song Ever i klaskali. Zgadzam się film jest perfekcyjny. A atmosfera na premierze genialna. Najlepsze jak był napis Syco wszyscy "aaaaaaa" i klask a jak Modest! to "buuuu" U mnie w sali kinowej było np kilka hejterów, co nie więc jak widać nie tylko fani chodzą na film ; )
Taak, "buuu" na logo Modestu w całej Polsce ^^ Zgadzam się z Tobą, atmosfera jak na koncercie!
Ale jesteś dojrzały, wooooow, zmieniasz nazwę zespołu, żeby hejtować fanów, woooooow
Ale gdybyś zauważyła ja tak pisałem od samego początku, no chyba że nie widzisz. Dać ci namiar do mojego okulisty?
Nie, po prosto tępię d*bili waszego pokroju i szajs taki jak "One Erection". I niedorozwinięci są ci którzy słuchają tego gówna. Hahaha xD
Oj, znasz, znasz.
Ależ spoko, bo mi się udaje cały czas mieć z was- jak wy w gimbazjum mówicie- "bekę" ;]
"Rak mózgu wycieka"? Wiesz, co to jest dziecko "rak"? A tym bardziej "rak mózgu"? Gdybyś w rzeczywistości miała taką przypadłość nie byłoby ci do śmiechu, albo wiesz co, powtórz to swojej nauczycielce biologii ;)
Zobaczymy co ona na to ;)
No tak, was w gimbazjum nie uczą pewnie co to rak... ehh... wy gimbsusy... Szczerze to już nie wiem czy wy tak na serio jesteście tacy głupi czy tylko udajecie. No dobra, żartowałem, wiem- to pierwsze.
jestem głupi bo miałem 2 z pszyrody ;/ rzal
masz rację. swoją drogą naucz się rozróżniać płeć rozmówcy bo wylądujesz kiedyś w łóżku z niewłaściwą osobą XD
pzdrw
No to nie masz się czym chwalić. Ale zanim zaczniesz pouczać innych naucz się pisać w miarę poprawnie pisać w ojczystym języku."Rzal"- tak, teraz wiem z kim mam do czynienia- ewidentnym lemingiem.
I wyjaśnij mi co to znaczy "pzdrw"- ten bełkot musiałem przekopiować bo nie mogłem dwa razy tego napisać.
"Zabijcie to zanim to zniesie jaja."- To był konkret.
No tak, wy w gimbazjum już nawet nie wiecie co to "konkret".
Z tym swoim "wybeiram", "One Erection", zdaniem pisanym małą literą i ogólnie gustem to życzę powodzenia. Swoją drogą to ciekawe jakie to studia... z One Erection to pewnie tzw. "studia paznokcia". W każdym bądź razie powodzenia z tym "wybeiram".
Taka stara, a głupia.
OMG! NIESAMOWITE! Ona przekręciła jedną literke w słowie! Ja nie mogę! Muszę ją za to shejtować! OMG! I jeszcze napisała zdanie z małej litery! Bo przecież ona musi pisać tak jakby pisała maturę! Nie mam już żadnych argumentów na nią, więc shejtuję jej styl pisania i pośmieje, się jeszcze z tego, że idzie na studia! Wow, ale ja jestem dojrzały, omg.
- tak, to mniej więcej wygląda. To bardzo inteligentne zachowanie. Nie wiesz co pisać, więc się błaźnisz? Gratulejszyns.
"OMG"- jakie to gimbusiarskie, w ten sposób dałaś mi 100% pewności że rozmawiam z pospolitym gimbusem. Dziekuję, amen dalej mi się już nie chce czytać twoich wypocin i odpowiadać na nie, ale wiedz że "One Erection" to gówno, a ty jesteś zwykłą tandeciarą jeśli słuchasz tego shit'u.
Haha, ale twarz na profilowym!!! Padłem!!!! Przecież to ty chodzisz do gimnazjum dziecko, więc czemu obrażasz koleżanki.
Haha, "Żal mi cię"- doskonale pokazałaś mi w ten sposób swój niski poziom, a tak swoją drogą: http://www.youtube.com/watch?v=hVYMwRKuB4k
"Haha, ale twarz na profilowym!!! Padłem!!!!" Odezwał się ziemniak, który nie ma życia i zajmuje się hejtowaniem innych. Koleś znajdź sobie zajęcie, miej życie bo na razie to widzę że żyjesz One Direction bardziej niż niektóre fanki. Taki Fangirling ma się rozumieć ? XD
P.S zanim powiesz tekst że jestem z gimbazy, dla twojej wiadomości skończyłam ja kilka lat temu więc morda w kubeł jak nie masz nic sensownego, mądrego etc do powiedzenia. ; )))
Hahaha!!! Mam życie w przeciwieństwie do dziewczynek które zajmują się atakowaniem, plastikowych chłopców których nawet nigdy nie poznają i jedzą z ręki amerykańskiej komercyjnej szmirze. I używając określeń typu "ziemniak" pokazujesz że nawet do gimbazjum nie chodzisz tylko do podstawówki :D
Tak, tak, okłamuj sama siebie. Mądrego? Przeczytaj ten temat i jeśli nazwiesz go "mądrym" to życzę powodzenia i przeraża mnie myśl w takim razie jakie jeszcze rzeczy uważasz za "mądre", "wartościowe" i "sensowne", gimbazjalistko.
Zjechałeś jakąś dziewczynę wyżej za literówkę, a sam nie masz pojęcia o interpunkcji. Było na to jakieś określenie, nie? Chyba hipokryzja... Tak, chyba tak.
Hmm... A ja nie wiem w gruncie rzeczy czego się spodziewałem. Ale żałosne to jest to jakiej muzyki słuchacie ;)
Eh, gimnazjum, gimnazjum, moje kochane...
Po pierwsze jestem studentką, po drugie nigdzie nie napisałam jakiej muzyki słucham. I rozczaruję cię, nie jest to 1D. Wiem, że tęsknisz za gimnazjum, mentalnie dalej tam jesteś, czuć to w każdej twojej wypowiedzi.
Sorry ja jestem fanem zespołu brytyjsko-irlandzkiego, Ale jak ty znasz amerykańskie to spoko c: Każdy ma prawo wyrażać własnie zdanie jeśli nie obraża ono osób trzecich. Temat "Film perfekcyjny" dziewczyna wypowiada sie że jej się podobał film, nie widzę nic obraźliwego więc tak uważam to za mądre. Natomiast twoje zachowanie, gdzie obrażasz ludzi po zdjęciu profilowym uważam za żałosne. Skoro według ciebie ja jestem gimbaza to ty umysłowo nawet od przedszkolaków odstajesz. One w porównaniu do ciebie wiedzą co to S Z A C U N E K, a ciebie, odsyłam do wikipedii najlepiej żeby się tego nauczył, bez tego w życiu daleko nie zajdziesz.
Ja nie mam życia? Sory to ty siedzisz w internecie i oceniasz jak wyglądają faceci .. z tobą jest serio coś kur*a nie tak.
Och, ależ ja was nie szanuję ;]
Uważaj mnie sobie za jakiego chcesz, mam w dupie zdanie jakiejś tandeciary, do tego z sieci. Jeśli na serio uważasz to za mądre to przeraża mnie myśl jakie inne rzeczy uważasz za mądre i wartościowe, ale o tym już chyba wspominałem. A ja odsyłam do dobrej muzyki, na którą was nie stać. I brytyjsko-irlandzki zespół to może był na początku. Nie ty ustalasz prawo, gimbusie, każdy pisze to co chce i nie zmienisz tego.
Widzisz brakuje ci słownictwa, dlatego mnie obrażasz. "A ja odsyłam do dobrej muzyki, na którą was nie stać" Nie wiem skąd masz takie przekonanie że słucham tylko 1D... no ale jak według ciebie ja słucham tylko "złej" muzyki no to według twojego toku myślenia ty też jej słuchasz.
Twierdź sobie nadal że jestem gimbusem, ja o tobie mam takie samo zdanie więc jesteśmy kwita. Masz mało dobrych argumentów, dlatego sory kolego ale kończę z tobą moją konwersację ponieważ powtarzasz się po kilka razy a mnie już się tego czytać aż nie chce. Jak nauczysz się szacunku do innych to pogadamy. c:
No pewnie :D
Ja tam cały czas się świetnie bawię odpowiadając na ich komentarze, przy okazji prowokując ;P
Większość tu ludzi śmieje się z takich jak ty. Właśnie uświadomiłeś sporą grupę osób w tym mnie, że nie masz życia i dlatego piszesz tu pierdoły. Dam ci radę, znajdź przyjaciół ; ))
Chyba takich jak wy xD
No właśnie, dla mnie to jest pierdoła wejść tu i napisać parę zdań, nie to co dla was, biednych gimbazjalistów muszących zmuszać każdą, nieszczęsną, nieliczną, szarą komórkę aby zrozumieć sens mojej wypowiedzi (nie wspominając już o ironii) i napisać jakąś żenującą wypocinkę ;