Może i są wkurzający i irytujący, ale jedno trzeba przyznać: karierę umieją robić.
Oni co najwyżej umieją ładnie wyglądać. To nie oni robią karierę, sztab ludzi odpowiada za promowanie ich.
Uczepiliście się jak rzep psiego ogona. To nie oni chcieli nakręcić o sobie film. Dostali propozycję, to przecież nie mogli powiedzieć "Nie chcemy nakręcić filmu, bo jesteśmy jeszcze za mało swag" xD
Mają pełno fanów na całym świecie, którym dzięki temu filmowi zrobili wielką przyjemność, a sami dobrze na tym zarobili. Sama jeszcze nie widziałam tego filmu, ale zdążyłam już rozmawiać z kilkoma osobami, którzy ocenili go na 1, nawet go nie oglądając. Żałosne.
Ty chyba nie wiesz co oznacza SWAG. Jest to grupa utworzona w latach 60 o nazwie "Secretly We Are Gey" :)
@Fahrenheit490
"Swag" to potoczne słowo, więc nie czepiaj się szczegółów.
+ notka dla tych, co ocenili film na jeden: żałosne, zważywszy na to, że go nie widzieliście :)
Dla mnie to nie potoczne, czy ktoś jest ukrytym gejem, czy nie (:
A skąd wiesz, że filmu nie widzieliśmy? (:
To było akurat skierowane do tych, którzy mówili, że nie widzieli i dali 1 - nie do wszystkich, którzy dali 1.
Widać, że mamusia cię pięknie wychowała, cóź za tolerancja dla odmiennej orientacji.
W życiu każdej kobiety nadchodzi czas, że dorasta. Dojrzewa, mądrzeje, staje się po prostu dorosła. Życzę Ci, aby ten czas nadszedł u Ciebie jak najszybciej.
O, skoro tak na to patrzysz...
BĘDĘ NAJGŁUPSZĄ I NAJNIEDOJRZALSZĄ NASTOLATKĄ W DZIEJACH I POBIJĘ REKORD GUINNESSA !
Ja Cię ani razu tu nie wyzwałem, niestety Ty zniżyłaś się do poziomu, w którym to robisz w moim kierunku. Koniec naszej dyskusji, to forum filmowe, więc dyskutuje tu się na temat filmów.
Hah ,,za mało swag" ;) swagu mają wystarczająco. W potocznym ang, to znaczy (coś co jest fajne,popularne, lans itd. niema jednej definicji. A kiedyś to kiedyś
Hanka Śmietanka to jest dopiero ku*wa wyczyn. Kto by umiał zrobić tak irytującą i do bólu wkur*iającą babę, jak Miley Cyrus? Ghhh... "We Can't Stop" to dopiero gówno.