PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=678962}
7,1 6,6 tys. ocen
7,1 10 1 6630
2,7 3 krytyków
One Direction: This is Us
powrót do forum filmu One Direction: This is Us

Może i są wkurzający i irytujący, ale jedno trzeba przyznać: karierę umieją robić.

ManiakowyPingwin

Oni co najwyżej umieją ładnie wyglądać. To nie oni robią karierę, sztab ludzi odpowiada za promowanie ich.

ocenił(a) film na 7
ManiakowyPingwin

Uczepiliście się jak rzep psiego ogona. To nie oni chcieli nakręcić o sobie film. Dostali propozycję, to przecież nie mogli powiedzieć "Nie chcemy nakręcić filmu, bo jesteśmy jeszcze za mało swag" xD
Mają pełno fanów na całym świecie, którym dzięki temu filmowi zrobili wielką przyjemność, a sami dobrze na tym zarobili. Sama jeszcze nie widziałam tego filmu, ale zdążyłam już rozmawiać z kilkoma osobami, którzy ocenili go na 1, nawet go nie oglądając. Żałosne.

ocenił(a) film na 1
RoseEverdeen

Ty chyba nie wiesz co oznacza SWAG. Jest to grupa utworzona w latach 60 o nazwie "Secretly We Are Gey" :)

Fahrenheit490

Za dużo internetów.

ocenił(a) film na 1
FerPlej

Bez przesady. Trochę poczucia humoru ;)

ocenił(a) film na 7
Fahrenheit490

@Fahrenheit490
"Swag" to potoczne słowo, więc nie czepiaj się szczegółów.
+ notka dla tych, co ocenili film na jeden: żałosne, zważywszy na to, że go nie widzieliście :)

ocenił(a) film na 1
RoseEverdeen

Dla mnie to nie potoczne, czy ktoś jest ukrytym gejem, czy nie (:
A skąd wiesz, że filmu nie widzieliśmy? (:

ocenił(a) film na 7
Fahrenheit490

To było akurat skierowane do tych, którzy mówili, że nie widzieli i dali 1 - nie do wszystkich, którzy dali 1.
Widać, że mamusia cię pięknie wychowała, cóź za tolerancja dla odmiennej orientacji.

ocenił(a) film na 1
RoseEverdeen

Od mojej mamy to Ty się odczep.

ocenił(a) film na 7
Fahrenheit490

Ech, nieważne. Zgłupieć można w tej Polsce.

ocenił(a) film na 1
RoseEverdeen

Szczególnie czytająć fora na filmwebie :D

ocenił(a) film na 7
Fahrenheit490

Pośmiałeś się już? :) Papa i dziękuję ;**

ocenił(a) film na 1
RoseEverdeen

No beka nieziemska :D I nie życzę sobie, żebyś mi wysyłała buziaczki. (;

ocenił(a) film na 7
Fahrenheit490

F A C E P A L M xD
Ja sobie nie życzę, żebyś mi oczka puszczał .
Amen

ocenił(a) film na 1
RoseEverdeen

W życiu każdej kobiety nadchodzi czas, że dorasta. Dojrzewa, mądrzeje, staje się po prostu dorosła. Życzę Ci, aby ten czas nadszedł u Ciebie jak najszybciej.

ocenił(a) film na 7
Fahrenheit490

O, skoro tak na to patrzysz...
BĘDĘ NAJGŁUPSZĄ I NAJNIEDOJRZALSZĄ NASTOLATKĄ W DZIEJACH I POBIJĘ REKORD GUINNESSA !

ocenił(a) film na 1
RoseEverdeen

Szukaj się na wiocha i na mistrzach :D

ocenił(a) film na 7
Fahrenheit490

Ty jak widzę szukasz tam siebie i swoich debilnych komentarzy..

ocenił(a) film na 1
RoseEverdeen

Ja Cię ani razu tu nie wyzwałem, niestety Ty zniżyłaś się do poziomu, w którym to robisz w moim kierunku. Koniec naszej dyskusji, to forum filmowe, więc dyskutuje tu się na temat filmów.

RoseEverdeen

Ja nic do nich nie mam, ale im gratuluję sukcesu.

ocenił(a) film na 8
RoseEverdeen

Hah ,,za mało swag" ;) swagu mają wystarczająco. W potocznym ang, to znaczy (coś co jest fajne,popularne, lans itd. niema jednej definicji. A kiedyś to kiedyś

ocenił(a) film na 1
santanashadow

Tak, kiedyś to kiedyś. Kiedyś kręcono lepsze filmy.

ocenił(a) film na 8
RoseEverdeen

W Polsce nawet ze "słówka" swag potrafią zrobić przymiotnik...

ManiakowyPingwin

Hana montana pewnie tez umie robic? Podbijanie serc 13latek ,TO JEST UMIEJĘTNOŚĆ! Serio?..

Criss09PL

Hanka Śmietanka to jest dopiero ku*wa wyczyn. Kto by umiał zrobić tak irytującą i do bólu wkur*iającą babę, jak Miley Cyrus? Ghhh... "We Can't Stop" to dopiero gówno.

ocenił(a) film na 7
Criss09PL

Miley Cyrus nie podobało się, że była cały czas kojarzona z Montaną, więc musiała się zeździrzyć żeby odciągnąć uwagę innych od jej Disney'owskiego serialiku. To się nazywa desperacja.