PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=678962}
7,1 6,6 tys. ocen
7,1 10 1 6630
2,7 3 krytyków
One Direction: This is Us
powrót do forum filmu One Direction: This is Us

Widzę że komentarze dzielą się tutaj na dwie kategorie. Pierwsza: "pedzie je**ne, nie wiem
dlaczego robią film o czymś takim!!!111" i druga: "I love 1d <3<3<3 zajefajne!!! Best Movie Ever!1!.
To ja już nie wiem czy normalni ludzie tutaj nie wchodzą czy jak? Weźcie się ogarnijcie matoły...

mawa2

Święte słowa. W sumie mi to lotto z tym filmem, niech se ktoś ogląda jak chce... niech hejtują, niech się jarają. Beka największa ze średniej tego filmu, która oscylowała od 5,2 do 7,2. Tym bardziej, że na imdb to coś koło 3,0. No i data premiery... a tyle dobrych filmów w ogóle nie pojawia się u nas w kinach.

FerPlej

No właśnie...

ocenił(a) film na 1
mawa2

Ale to są pedały ._. to co mamy pisać? prawdę.

Nilima_0

A skąd wiesz? Spałeś z którymś z nich? :)

ocenił(a) film na 1
mawa2

Nilima_0 to kobieta, nie wiem czy zauważyłaś. (:

Fahrenheit490

Zauważyłam, ale stwierdziłam że jeśli wie że są gejami to musi być mężczyzną :)

ocenił(a) film na 1
mawa2

Coś w tym jest :)

ocenił(a) film na 6
mawa2

grupa "wyzywającą" jest równie głupia i niedojrzała jak grupa "ślepo zakochana".

"pedały" - czyżby ktoś przekonał się na własnym tyłku? czy wręcz przeciwnie - nie chcieli dać któreś z was (jeśli mowa o dziewczynach)?. jak można obrzucać najgorszymi wulgaryzmami osoby które NIC ZŁEGO WAM NIE ZROBIŁY? wiecie w ogóle co to nienawiść czy inne odczucia o tak negatywnym zabarwieniu? zabili kogoś? zniszczyli? sprawili komuś wielką przykrość, wpędzili w depresję czy inne problemy? WSTYD, po prostu wstyd. można nie lubić danej muzyki, nie przepadać za określonym gatunkiem filmowym czy stylem ubierania, ale większość użytkowników tego portalu to jak widać mentalne 10latki, które nie zdają sobie sprawy z wagi słów którymi rzucają. chyba ze jesteście co niektórzy zwyczajnie głupi, skoro "NIE PODOBA MI SIĘ" jest dla was równe z klepaniem w klawiaturę steku wulgaryzmów i przelewaniu chorej nienawiści na portale internetowe.

efekt_galatei

Mądrze powiedziane ;)