nigdy nie zrozumiem paru osób z filmwebu, można powiedzieć że takiej grupki osób, które czekają
na ten dzień kiedy pojawi się film o kimś sławnym (tak samo było Bieberem) i bez oglądania
filmu, spoilera itp wystawiają jedynkę, tylko dlatego że nienawidzą tej/tych osoby/osób. to jest
chore. nie podoba wam się muzyka 1D? nie podoba wam się to jak wyglądają, że chodzą w
rurkach itp? to jest ich sprawa jak wyglądają a my nie powinniśmy tego komentować i wyzywać ich
od gejów przez wygląd :) zachowajcie swoje opinie na temat 1D, Biebera i innych gwiazdek dla
siebie bez udzielania tego na filmwebie i wystawiania 1 przy ich filmowej biografii. proste.
Bardzo się cieszę że ktoś napisał wreszcie taki komentarz! Nie jestem wielką fanką 1D, ale lubię ich piosenki i uważam że wyzywanie ich od "pedałów" i "beztalentnych debili" jest po prostu dziecinne! Chłopaki ubierają się tak jak każą im ich styliści, śpiewają piosenki w stylu który cieszy się największą popularnością wśród nastolatek i tyle. Film opowiada o nich samych, więc nie jest to dokument dla hejterów, tylko dla fanów. Jeśli takimi nie jesteście, popieram Julkax, nie wystawiajcie recenzji 1 tylko przez własną niechęć :)
Pozdrawiam inne Directioner !
W pełni popieram :) Niedawno polubiłam ten zespół i wkurza mnie kiedy ludzie bez żadnych podstaw wyzywają ich od pedałów.
Hejterzy zawsze byli i będą,moim zdaniem to po prostu zazdrośni ludzie.
Pewnie dlatego, że po prostu są fankami, uwielbiają ten zespół i są zachwycone, że powstał film o ich idolach?
Poza tym, jeśli antyfani mają "prawo" wystawiać 1 bez oglądania filmu, to fanki, które na pewno go zobaczą, mają całkowite prawo dawać "10/10 i <3"