PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=394190}

Opancerzony

Armored
2009
6,0 15 tys. ocen
6,0 10 1 15074
3,0 2 krytyków
Opancerzony
powrót do forum filmu Opancerzony

W trakcie calego filmu( zakonczenie przewidywalne po 5 min) zdziwiona mine ma Jean reno...i ja sie temu nie dziwie..bo sam bylem zdziwiony co on w tym opancerzonym robi..
maly plusik..zdjecia andrzej sekula jka zwykle na poziomie

mironi

jesli jestes taki przewidywalny to dam dobra rade zglos sie do CIA lub FBI tam takich bystrzakow brakuje;), i na vabank masz nowa posade Sherlocku tylko nie zapomnij o Watsonie;)

film nie zwala z nog ale mozna spokojnie zobaczyc

mironi

Jak już coś próbujesz pisać to warto aby było to napisane poprawną polszczyzną zrozumiałą dla czytającego. Tego twojego posta nie można w żaden sposób zrozumieć

Anteaus

Domyslam sie , ze klopoty z czytaniem ze zrozumieniem pojawily sie juz wczesniej ..nie moge sie odniesc merytorycznie poniewaz nie wiem czego mogles nie zrozumiec..a znakow diakrytycznych nie uzywam z zasady..

mironi

Jeżeli fraza cyt.: "zdziwiona mine ma Jean reno" jest dla Ciebie poprawnie napisana to nie dziwie się dla odmiany ,że nie rozumiesz co to jest poprawna polszczyzna. Jeżeli znakow diakrytycznych nie używasz z zasady (ciekawe te zasady są i ciekawe czy już w podstawówce zacząłeś je stosować) to przynajmniej stosowałbyś przecinki , poczytał kiedy stosuje się wielokropek a nazwiska pisał z wielkiej litery.
Ciężko jest dyskutować merytorycznie gdy tego co piszesz nie da się po prostu czytać ze względu na jakieś dziwne zasady tylko dla Ciebie deszyfrowane.

Anteaus

Przeszkadza ci to jak ktos pisze? To nie czytaj biedulko. Mironi podobnie jak ja ulatwiamy sobie zycie a nie utrudniamy wstukujac dodatkowe znaczki. Chcesz znaczkow to se poczytaj ksiazke, to jest tylko forum i kazdy pisze jak chce a nie jak jakis polok mu kaze.

dooom

Nie no ręce opadają jak słyszę tekst "ułatwiamy sobie życie a nie utrudniamy wstukując dodatkowe znaczki".. to właśnie przez takich ludzi i takie podejście zaczynamy zmierzać w kierunku wtórnego analfabetyzmu i możemy obserwować wyznania w stylu "kofffam cie mUj koootkóó"..masakra!

witek966_2

A widzisz gdzies zebym pisal "kofffam cie mUj koootkóó"? zastanow sie do kogo odpowiadasz

dooom

Dobrze prawisz dooomie)))

mironi

A mnie dziwi że zdziwiony jesteś że Jean Reno miał zdziwioną minę kiedy się zdziwił.

dooom

Bystry jak woda w klozecie. Jak chcesz sobie ułatwić życie to wróć do podstawówki i naucz się pisać i czytać bo z taką wiedzą max to sprzątanie toalet, nie ujmując nic tym którzy się tym zajmują.A to nie wiele ma wspólnego z ułatwieniem życia ;)

Na tym forum posługujemy się językiem polskim a nie twoją prywatną "zdooomowaną" odmianą tego języka. Ew. załóż sobie swoją wersję Filmweba dla piszących i czytających inaczej i tam się wypowiadaj i dyskutuj ze swoimi ziomami od "ulepszonego" polskiego

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
dooom

Buraczarnia zdooomiona Idź k ury macać anie wpuszczaj się w rozmowę normalnych ludzi
A jak tego nie rozumiesz to może chociaż Czary mary - c_uj ci w wary złamalku