...ten kiedy rozbił się samolotem hehe i wyskoczył na równe nogi takie to było trochę w stylu drużyny A hehehe po za tym film b. dobry
heheheheh no to było bardzo śmieszne kilka razy cofałem film do tego momentu i za każdym razem tak samo śmieszne :d
Najlepszy fragment z tego słabego filmu. Całość bardziej przypominała film z lat 70 niż z roku 2006, Zdjęcia beznadziejne, scenariusz również, do oglądania trzeba się zmuszać, bo ręka sama sięga po pilota, aby przełączyć na inny kanał. Ogólnie nie polecam, wyjątkowa miernota, nie wytrzymałam do końca filmu, więc nie oeniam.
Eeee... aż tak źle nie jest. Ten nie dorównuje innym wietnamizacjom jak choćby "czas apokalipsy" ale zły nie jest
Też jestem tego zdania co Maciekityle. Nie dorównuje dziełom tematu wietnamskiego, ale nazwać go miernotą? Bez przesady. Nie wiem gdzie tu całość przypomina filmy lat 70-tych? To po pierwsze, a po drugie skoro jest tak jak mówisz to nawet i lepiej bo to bardziej uwydatnia klimat lat 60-tych Wojny w Wietnamie. Zdjęcia są akurat bardzo realne i wyjątkowe. Sama dżungla w pełni ukazana jako jedna wielka pułapka dla chcących w niej przeżyć.