Opowieść wigilijna

A Christmas Carol
2009
7,1 62 tys. ocen
7,1 10 1 61790
6,1 15 krytyków
Opowieść wigilijna
powrót do forum filmu Opowieść wigilijna

- UWAGA! -

ocenił(a) film na 10

Witam wszystkich! :))
Mam ogromną prośbę! Czy jest tu osoba która już obejrzała ten film i jest w stanie "trzeźwo" go ocenić??? Bo chcę iść na ten film do IMAXU i liczę na duże emocje związane z efektami 3D. Dlatego nie chce tu czytać opinii ludzi wybrednych, tylko takich którzy trzeźwo ocenią czy film jest warty obejrzenia w 3D? Dla porównania powiem, iż byłem na ODLOCIE w 3D i się zawiodłem a do IMAXU poszedłem na MUMIE.SEKRETY FARAONÓW i ... to był chyba jakiś żart! Więcej efektów było w trailerze (puścili właśnie Opowieść wigilijną) niż w tym obsranym filmie! Skandal ;/
No i z tego traileru wynikło jak dla mnie że OPOWIEŚĆ WIGILIJNA zapowiada się nieźle jeśli chodzi o 3D... Ale ocenić nie mogę bo nie obejrzałem.

Więc dobrzy ludzie proszę o opinię na ten temat! :)))

ocenił(a) film na 9
jimbek1717

Zdecydowanie polecam obejrzenie tego filmu (bajki).
Sama chętnie obejrzałabym to jeszcze raz w 3D ;)
Myślałam, że twórcy animacji nie mogą mnie już niczym zaskoczyć, jednak się myliłam ;)
Oczywiście, jak każdy inny film, tak i ten znajdzie swoich fanów jak i tych, którzy go skrytykują. Jakby nie było to zobaczyć warto.

PS. Rozwalające jest podobieństwo postaci do osób podkładających głos ;))

Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
easily

:] Dziękuje serdecznie:))
To teraz bez wahania idę 20 listopada z ludźmi na 3D :)) Coś czuję że nie będziemy żałować..
Dzięki i pozdrawiam ;***

ocenił(a) film na 6
jimbek1717

Animacja rzeczywiscie rewelacja! Niestety efekty 3D bez rewelacji, niestety. Calosc ujdzie- moja ocena: 6+. Pozdro.