Opowieść wigilijna

A Christmas Carol
2009
7,1 62 tys. ocen
7,1 10 1 61790
6,1 15 krytyków
Opowieść wigilijna
powrót do forum filmu Opowieść wigilijna

Strasznie po tym 3D oczy bolą :/ nie wiem czy to takie dobre

vega1337

Kurde czyli nie tylko mnie się to przytrafiło :/ jak wyszłam z kina to miałam tak czerwone oczy jakbym siedziała cały dzień w zadymionym pokoju :/ Ale wrażenia fajne chociaż bajka mi się nie podobała :)

ocenił(a) film na 7
jkjk2307

Bolą oczy bolą, potwierdzam... Nie jestem pewien, czy to dobrze, że produkuje się filmy 3D dłuższe niż 40 minut. Przy scenach, w których Scrooge lata nad Londynem naprawdę kręci się w głowie. Oglądanie filmu nie jest wtedy takie przyjemne.

vega1337

Oczy strasznie bolały, a okulary były niewygodne, co do filmu sądze, że było w nim za mało efektow 3D.

ocenił(a) film na 5
vega1337

Bolą oczy? Kręci się w głowie? Że bolą oczy to słyszałem, ale dziś byłem w Multikinie i nic z tych rzeczy mi się nie przytrafiło.

Fakt w tym filmie mało zawarli tych "Efektów 3D".

vega1337

mnie strasznie głowa bolała a oczy to swoją drogą :p fajne jest 3D ale z umiarem

ocenił(a) film na 7
vega1337

Niom, mnie akurat bolał nos po przeżyciach "3D" xD, no i te oczy które po prostu odpadały ze swoich miejsc.
Rzecz biorąc straciłem całe 5zł na oczodołach, znacznie lepiej ogląda się jednak "normalnie"

vega1337

po wyjściu z imaxa stwierdzam, że na pewno nie jestem fanką 3D. W 'Opowieści...' jest zbyt dużo scen latania. Po skończeniu filmu czułam się jakbym zeszła z karuzeli! Ocena średnia.

ocenił(a) film na 8
vega1337

Warto pójść i zobaczyć ten efekt chociaż raz. To prawda, że oczy bolą, mi również to się przytrafiło. Nie komfortowy był również efekt nie ostrości w pewnych momentach filmu, początkowo myślałem, że to zabrudzone okulary, ale niestety to nie była wina okularów. Opowieść byłą fajna, ale 3D nie polecam.