Przed chwilą widziałem zwiastun w TV, konkretnie na stacji Jetix [niestety bez głosu, bo siostra rozmawiała z koleżanką przez telefon akurat w moim pokoju i wyłączyła głos] i wyglądał fajnie, ale z pewnością trafię na niego jeszcze raz [już z głosem] i Wam życzę tego samego. ;)
No kurcze. Ja Jetix'u akurat nie mam, gdyż mama mi odłączyła, bo w soboty i niedziele cały dzień mogłam przesiedzieć oglądając ten kanał. Ale myślę, że innym uzytkownikom uda się zobaczyć zwiastun tak jak Tobie :)
Dziś będę nagrywał chyba każdy blok reklamowy na Jetix, żeby tylko załapać się na Narnię. Nie wyłącze telewizora cały dzień, może później wrzuce to na YouTuba i uda Ci się obejrzeć [jakość nie będzie powalająca ale zawsze].
Wybaczcie, ale te spoty są już dawno zdajsie na youtube, a poza tym - na stronie Disney'a, przynajmniej tak mi się zdawało ...
Nie wszyscy mają Jetixa, więc miło by było gdyby Disney wrzucił jakieś spoty do tv publicznej. Przepraszam bardzo, my ten film współtworzymy, a konkretniej współtworzą Góry Stołowe! :D
Tak, należy nam się część dochodów xD
Ale wydaje mi się, że w programie Viva Movie coś będzie na temat Narnii. A jak nie, to już ja sobie z nimi inaczej porozmawiam xD
Ale prędzej to myślę, że coś 4fun tv wykombinuje niż Viva. Od kilku dni puszczają nawet seriale anime czy mange, czort tam wie. Kto oglądał, to wie :))
we Wrocławiu na wielu przystankach autobusowych wiszą plakaty, widzałam też ze dwa olbrzymie bilbordy na budynkach (o mniej więcej dwa razy większej szerokości niż zwykły bilbord)
Ja u siebie to nawet ani jednego plakacika nie widziałam, znaczy się w mieście obok, bo ja z prowincji xD
Ja też widziałem plakat z Kaspiana. Na mojej ścianie. O i znowu. I znowu xd o znów jest xdd Ale tak serio, zanim się obejrzymy to zewsząd będą sie do nas uśmiechali Aslan, rodzeństwo Pevensie i Kaspian. Kwestia czasu. Już nawet dziś się zastanawiałem, co dadzą do płatków Nestle xd
Ja wczoraj słyszałam reklamę Księcia Kaspiana w RMF FM :) miło mi się zrobiło :) Mówili o tym ze kręcili sceny w Karkonoskim PN :) miło będzie oglądnąć film i widzieć znajome krajobrazy prawda? xD
Tak bardzo miło będzie oglądać znajome krajobrazy, szczególnie że nie będzie się wiedziało kiedy xD
A ja myślę ze je poznam ;] zresztą w zwiastunie jest już fragment jak płynął łodzią prawda? To nie może być Kamieńczyk? ;>
Mam nadzieję, gdyż nigdy nie byłam w Górach Stołowych :P Ale może po filmie tam właśnie się udam :))
http://www.zw.com.pl/artykul/247209.html
Aż miło pomyśleć :) W kinie na pewno krzyknę "A TO JEST KRĘCONE W POLSCE!", "A TO TEŻ!" xdd Bardzo bym chciał zobaczyć te sceny. Bardzo fajnie, że dzieci poznają Kaspiana w Polsce xd
Hurra! Nareszcie widziałam plakat Kaspiana w Krakowie :D Były już wcześniej, ale tam gdzie się nie zapiuszczam :P Więc nie miałam okazji widzieć. Acz dzisiaj jadąc do szkoły spóźniona o dwie lekcje, denberwując się przed sprawdzianem z matmy - ujrzałam wreszcie wyczekiwany plakat. I od razu świat stał się piękniejszy! :D Jeszcze tylko 3 tygodnie! :)
No to już teraz będę wiedziała,kiedy wyglądać polskich krajobrazów :) Może w III części też znajdą się polskie akcenty, choć wątpię bo akcja kolejnego tomu odbywa się głównie na morzu czy coś.
Ha, ponoć dzisiaj wyemitowali zwiastun w tvp! :) Jeżeli wierzyć mojemu bratu - było to około 1,5 h temu xD
Oooo już są w kinach :D Chociaż w sumie to już czas najwyższy. Napisz na czym byłeś, to też sie wybiorę xd
Gdy w piątek na TVN-ie był "Harry Potter i Czara Ognia" to w przerwie również puścili zwiastun "Opowieści z Narnii". Jednak był on mylny, gdyż na samym końcu pisało "W kinach". Moim zdaniem powinno pisać "W kinach od 30 maja" :P
Ale w kinach są już od miesięcy, tam widziałam już dawno, chyba niedaleko po początku roku Pańskiego 2008 ...
No ale mówimy o plakatach czy o zwiastunach? Bo plakaty to już dawniej niż dawno wiszą, a zwiastuny są puszczane przed jakimś filmem? A jeśli chodzi o Harrego to ku*wa nie oglądałem bo mam to na dvd, a kurcze bym zobaczył zwiastun Narnii ;(
I o tym i o tym, wszystko jedno, oba są już od dawna. Albo ja mam zwichrowane poczucie czasu. Przesadziłam z tym, że niedaleko od początku roku, ale już naprawdę dość dawno widziałam do w kinie... <myśli> Tak sądzę.
W Radiu Zet też już puszczają. Dziś gdy malowałam rysunek na plastykę, siedzę sobie kulturalnie, a tu w radiu znajome zdanie "Jestem książę Kaspian" czy coś takiego xD
Iii tam, dziesięć sekund w tv... Może im bliżej 30 maja tym dłuższe będą emitować, albo tym częściej...
lepsze dziesięć sekund niż nic, mam nadzieję że będzie tak jak mówisz: im bliżej 30 maja tym dłuższe zapowiedzi; podejrzewam że w tygodniu poprzedającym 30 maja zwiasun będą emitować przed wieczoryką na jedynce a w szczególności w sobotę i niedzielę bo dają Disneya na dobranoc :)
Ale w jakimś programie rozrywkowym lub na jakiejś stacji muzycznej pewnie również puszczą jakąś zapowiedź "Opowieści z Narnii". Ja osobiście liczę na Viva Movie, choć nie jestem pewna czy coś będzie.
przepraszam, ale co to za informacja "Widziałem teraz zwiastun w TV"? ;) Tzn. o czym my właściwie mówimy?
No dobra, ale ostatnia praktyczna w tej mierze informacja pojawiła się chyba przy przed jakim filmem można go obejrzeć, potem zaczynamy licytację kto, gdzie i ile razy ... (o matko.)
W miłym towarzystwie morzna rozmawiać na każdy temat ;) Co do zwiastuna- po raz pierwszy obejrzałam go gdzieś w lutym, na Skarbie Narodów. Oglądnęłam- i od razu serduszko mi szepnęło: ,,Będzie Narnia! Masz na co czekać!" Budujące.... :)
Kiedy wybieracie się do kina na Narnię w dniu premiery czy tuż po niej?? Bo ja mam zamiar wybrać się na premierę :)