Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
2008
6,8 129 tys. ocen
6,8 10 1 128661
5,8 22 krytyków
Opowieści z Narnii: Książę Kaspian
powrót do forum filmu Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

Przed chwilą widziałem zwiastun w TV, konkretnie na stacji Jetix [niestety bez głosu, bo siostra rozmawiała z koleżanką przez telefon akurat w moim pokoju i wyłączyła głos] i wyglądał fajnie, ale z pewnością trafię na niego jeszcze raz [już z głosem] i Wam życzę tego samego. ;)

ocenił(a) film na 9
Aslan93

No kurcze. Ja Jetix'u akurat nie mam, gdyż mama mi odłączyła, bo w soboty i niedziele cały dzień mogłam przesiedzieć oglądając ten kanał. Ale myślę, że innym uzytkownikom uda się zobaczyć zwiastun tak jak Tobie :)

Marta_K_

Dziś będę nagrywał chyba każdy blok reklamowy na Jetix, żeby tylko załapać się na Narnię. Nie wyłącze telewizora cały dzień, może później wrzuce to na YouTuba i uda Ci się obejrzeć [jakość nie będzie powalająca ale zawsze].

Aslan93

Wybaczcie, ale te spoty są już dawno zdajsie na youtube, a poza tym - na stronie Disney'a, przynajmniej tak mi się zdawało ...

Kotylion

Oglądać spoty w necie każdy potrafi, a trafić na taki w telewizji to dopiero jest wyczyn :P

Aslan93

Nie wszyscy mają Jetixa, więc miło by było gdyby Disney wrzucił jakieś spoty do tv publicznej. Przepraszam bardzo, my ten film współtworzymy, a konkretniej współtworzą Góry Stołowe! :D

ocenił(a) film na 9
Amadis

Tak, należy nam się część dochodów xD
Ale wydaje mi się, że w programie Viva Movie coś będzie na temat Narnii. A jak nie, to już ja sobie z nimi inaczej porozmawiam xD

Aslan93

No wybacz, moje ambicje nie sięgają tej materii, to pewnie dlatego ;)

ocenił(a) film na 9
Kotylion

Ale prędzej to myślę, że coś 4fun tv wykombinuje niż Viva. Od kilku dni puszczają nawet seriale anime czy mange, czort tam wie. Kto oglądał, to wie :))

Aslan93

też widziałem zwiastun w TV

ocenił(a) film na 9
Kinomaniak20

No to gratulacje :) Mi jeszcze się nie poszczęściło xP

Marta_K_

A spotkał ktoś plakaty jakieś, bilbordy? Ja tylko w kinach gdzieniegdzie...

Amadis

we Wrocławiu na wielu przystankach autobusowych wiszą plakaty, widzałam też ze dwa olbrzymie bilbordy na budynkach (o mniej więcej dwa razy większej szerokości niż zwykły bilbord)

ocenił(a) film na 9
Alice_in_wonderland

Ja u siebie to nawet ani jednego plakacika nie widziałam, znaczy się w mieście obok, bo ja z prowincji xD

Alice_in_wonderland

Widziałem plakat na przystanku autobusowym

Kinomaniak20

Czyli to trochę niemożliwe żeby w Krakowie ich nie było? :D Uff, ulżyło mi :P

Amadis

Ja też widziałem plakat z Kaspiana. Na mojej ścianie. O i znowu. I znowu xd o znów jest xdd Ale tak serio, zanim się obejrzymy to zewsząd będą sie do nas uśmiechali Aslan, rodzeństwo Pevensie i Kaspian. Kwestia czasu. Już nawet dziś się zastanawiałem, co dadzą do płatków Nestle xd

Aslan93

Ja wczoraj słyszałam reklamę Księcia Kaspiana w RMF FM :) miło mi się zrobiło :) Mówili o tym ze kręcili sceny w Karkonoskim PN :) miło będzie oglądnąć film i widzieć znajome krajobrazy prawda? xD

ocenił(a) film na 9
Christinka

Tak bardzo miło będzie oglądać znajome krajobrazy, szczególnie że nie będzie się wiedziało kiedy xD

Marta_K_

A ja myślę ze je poznam ;] zresztą w zwiastunie jest już fragment jak płynął łodzią prawda? To nie może być Kamieńczyk? ;>

Christinka

Akurat Góry Stołowe są bardzo charakterystyczne, poznamy z pewnością :)

ocenił(a) film na 9
Amadis

Mam nadzieję, gdyż nigdy nie byłam w Górach Stołowych :P Ale może po filmie tam właśnie się udam :))

Marta_K_

http://www.zw.com.pl/artykul/247209.html

Aż miło pomyśleć :) W kinie na pewno krzyknę "A TO JEST KRĘCONE W POLSCE!", "A TO TEŻ!" xdd Bardzo bym chciał zobaczyć te sceny. Bardzo fajnie, że dzieci poznają Kaspiana w Polsce xd

Aslan93

Hurra! Nareszcie widziałam plakat Kaspiana w Krakowie :D Były już wcześniej, ale tam gdzie się nie zapiuszczam :P Więc nie miałam okazji widzieć. Acz dzisiaj jadąc do szkoły spóźniona o dwie lekcje, denberwując się przed sprawdzianem z matmy - ujrzałam wreszcie wyczekiwany plakat. I od razu świat stał się piękniejszy! :D Jeszcze tylko 3 tygodnie! :)

ocenił(a) film na 9
Amadis

No to już teraz będę wiedziała,kiedy wyglądać polskich krajobrazów :) Może w III części też znajdą się polskie akcenty, choć wątpię bo akcja kolejnego tomu odbywa się głównie na morzu czy coś.

Marta_K_

Ha, ponoć dzisiaj wyemitowali zwiastun w tvp! :) Jeżeli wierzyć mojemu bratu - było to około 1,5 h temu xD

ocenił(a) film na 5
Aslan93

A ja byłem wczoraj w kinie i widziałem po Polsku XD

ojejQQ

Oooo już są w kinach :D Chociaż w sumie to już czas najwyższy. Napisz na czym byłeś, to też sie wybiorę xd

ocenił(a) film na 9
Aslan93

Gdy w piątek na TVN-ie był "Harry Potter i Czara Ognia" to w przerwie również puścili zwiastun "Opowieści z Narnii". Jednak był on mylny, gdyż na samym końcu pisało "W kinach". Moim zdaniem powinno pisać "W kinach od 30 maja" :P

Marta_K_

Ale w kinach są już od miesięcy, tam widziałam już dawno, chyba niedaleko po początku roku Pańskiego 2008 ...

Kotylion

No ale mówimy o plakatach czy o zwiastunach? Bo plakaty to już dawniej niż dawno wiszą, a zwiastuny są puszczane przed jakimś filmem? A jeśli chodzi o Harrego to ku*wa nie oglądałem bo mam to na dvd, a kurcze bym zobaczył zwiastun Narnii ;(

Aslan93

OOO dopiero co to napisałem, a właśnie obejrzałem go sobie na Cartoon Network :D

Aslan93

I o tym i o tym, wszystko jedno, oba są już od dawna. Albo ja mam zwichrowane poczucie czasu. Przesadziłam z tym, że niedaleko od początku roku, ale już naprawdę dość dawno widziałam do w kinie... <myśli> Tak sądzę.

ocenił(a) film na 6
Kotylion

To ja teraz przed chwilą na tvp 2 widziałam zwiastun ;)

Marien

A ja jeszcze ani razu nie widziałam tego z telewizji :(((

Christinka

mi sie udało obejrzeć zwiastun w telewizji :) nie mogę się doczekać filmu w kinach :)

Alice_in_wonderland

W kinach jest np przed filmem ,,Co sie zdarzyło w Las Vegas?"

ocenił(a) film na 9
Alexandre_2

W Radiu Zet też już puszczają. Dziś gdy malowałam rysunek na plastykę, siedzę sobie kulturalnie, a tu w radiu znajome zdanie "Jestem książę Kaspian" czy coś takiego xD

Marta_K_

ja słyszałam reklame na rmf fm :) <za krótki>

Alice_in_wonderland

Też słyszałam na RMF :) Ale to nie to samo co zobaczyć :)

Christinka

Iii tam, dziesięć sekund w tv... Może im bliżej 30 maja tym dłuższe będą emitować, albo tym częściej...

Amadis

lepsze dziesięć sekund niż nic, mam nadzieję że będzie tak jak mówisz: im bliżej 30 maja tym dłuższe zapowiedzi; podejrzewam że w tygodniu poprzedającym 30 maja zwiasun będą emitować przed wieczoryką na jedynce a w szczególności w sobotę i niedzielę bo dają Disneya na dobranoc :)

ocenił(a) film na 6
Alice_in_wonderland

ja widziałam dwa razy w TV

ocenił(a) film na 9
Marien

Ale w jakimś programie rozrywkowym lub na jakiejś stacji muzycznej pewnie również puszczą jakąś zapowiedź "Opowieści z Narnii". Ja osobiście liczę na Viva Movie, choć nie jestem pewna czy coś będzie.

Marta_K_

przepraszam, ale co to za informacja "Widziałem teraz zwiastun w TV"? ;) Tzn. o czym my właściwie mówimy?

ocenił(a) film na 6
Kotylion

Kotylion co ty taka nie obeznana? xD Mówimy o zwiastunach ;)

Marien

No dobra, ale ostatnia praktyczna w tej mierze informacja pojawiła się chyba przy przed jakim filmem można go obejrzeć, potem zaczynamy licytację kto, gdzie i ile razy ... (o matko.)

Kotylion

W miłym towarzystwie morzna rozmawiać na każdy temat ;) Co do zwiastuna- po raz pierwszy obejrzałam go gdzieś w lutym, na Skarbie Narodów. Oglądnęłam- i od razu serduszko mi szepnęło: ,,Będzie Narnia! Masz na co czekać!" Budujące.... :)

Arbonne

ja idę i z 2 razy

Kinomaniak20

Kiedy wybieracie się do kina na Narnię w dniu premiery czy tuż po niej?? Bo ja mam zamiar wybrać się na premierę :)

ocenił(a) film na 6
Alice_in_wonderland

chętnie w dniu premiery, ale nie wiem