Przed chwilą widziałem zwiastun w TV, konkretnie na stacji Jetix [niestety bez głosu, bo siostra rozmawiała z koleżanką przez telefon akurat w moim pokoju i wyłączyła głos] i wyglądał fajnie, ale z pewnością trafię na niego jeszcze raz [już z głosem] i Wam życzę tego samego. ;)
Ja nie lubię chodzić na premiery kasowych filmów, bo w kinie są wtedy tłumy i nie ma przyjemności oglądania, kiedy naokoło setka dzieciaków hałasuje, kopie, biega i rzuca popcornem. Zamierzam się wybrać jakoś tak 3-4 dni po premierze.
Hm... Czy ja wiem czy o północy będzie się tam roić od dzieci? Raczej od nastoletnich napalonych fanek Bena, to już prędzej xD
Ja pewnie wybiorę się spokojnie dzień po.
No i to jest wada xD Powinni księcia jakiegoś mniej atrakcyjnego wybrać, a nie takiego, żeby do kina iść jedynie po to, by go zobaczyć xD Znaczy się to jest zapewne rozumowanie tej jednej z napalonych fanek :P
Dzień po premierze też napewno będą tłumy, bo ci którzy nie pójdą na premierę to będą chcieli zobaczyć film jak najszybciej, a jescze do tego zaraz po premierze jest dzień dziecka, co zwiastuje totalne oblężenie kin
Dokładnie, popieram Alice. Ale bilety rezerwuje jak najszybciej, codziennie bede wchodził na stronę Cinema City i sprawdzał, czy jest już taka możliwość rezerwacji na wtorek czy środe 3-4 czerwca. A tak na marginesie to znów leciał zwiastun na CN. Kaspian brzmiał potwornie, ale to tylko dubbing do zwiastuna to tam nie ma się co martwić.
Chyba te słynne słowa Kaspiana to już po polsku wszyscy słyszeli. Na samym początku gdy go usłyszałam, no to byłam nieco zaskoczona. Wiem jaki głos ma Ben i już się nawet do niego przyzwyczaiłam xD
No, Ben ma taki głęboki głos, a ten aktor co go dubbinguje taki dziecinny. No ale jeszcze nie wiadomo dokładnie jak to będzie.
Często jest tak, że w zwiastunie i w filmie różne osoby podkładają głosy. Miejmy nadzieję, że tym razem też tak będzie :)
Wyjdzie na to, że wpierw będę na nowym Indianie Jonesie niż na OzN :) A do mojego miejscowego kina się nie wybieram raczej, więc pójdę trochę później, nie będzie już tłumów ... raczej
w telewizji to już kilkadziesiąt razy oglądałam, ale mogliby już zmienić zwiastun bo trochę krótki i nie ciekawy(co to ok. 10 sekund)
No bez przesady, na moje jest dość długi jak na zwiastun telewizyjny, tylko wszystko tak szybko miga, za dużo różnych scen dali.
Po prostu chcą pokazać jak najwięcej, w jak najmniejszym czasie. To normalna. Taka reklama by bardziej zachęcić widzów.
gdzieś około godzinę temu w TVP1 był dłuższy ciekawszy zwiastun promujący opowieści z narni książę kaspian i nareszcie pokazali ,że w w kinach od 30 maja.
Mnie dziś ten zwiastun obudził! :D Moja siostra włączyła telewizor jak spałem i włączył się od razu taki głośny i akurat leciał zwiastun. Wiecie jak miło jest kiedy Narnia Was budzi? :D