Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
2008
6,8 129 tys. ocen
6,8 10 1 128661
5,8 22 krytyków
Opowieści z Narnii: Książę Kaspian
powrót do forum filmu Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

Przed chwilą widziałem zwiastun w TV, konkretnie na stacji Jetix [niestety bez głosu, bo siostra rozmawiała z koleżanką przez telefon akurat w moim pokoju i wyłączyła głos] i wyglądał fajnie, ale z pewnością trafię na niego jeszcze raz [już z głosem] i Wam życzę tego samego. ;)

Marien

Ja nie lubię chodzić na premiery kasowych filmów, bo w kinie są wtedy tłumy i nie ma przyjemności oglądania, kiedy naokoło setka dzieciaków hałasuje, kopie, biega i rzuca popcornem. Zamierzam się wybrać jakoś tak 3-4 dni po premierze.

Aslan93

Hm... Czy ja wiem czy o północy będzie się tam roić od dzieci? Raczej od nastoletnich napalonych fanek Bena, to już prędzej xD
Ja pewnie wybiorę się spokojnie dzień po.

ocenił(a) film na 9
Amadis

No i to jest wada xD Powinni księcia jakiegoś mniej atrakcyjnego wybrać, a nie takiego, żeby do kina iść jedynie po to, by go zobaczyć xD Znaczy się to jest zapewne rozumowanie tej jednej z napalonych fanek :P

Marta_K_

Dzień po premierze też napewno będą tłumy, bo ci którzy nie pójdą na premierę to będą chcieli zobaczyć film jak najszybciej, a jescze do tego zaraz po premierze jest dzień dziecka, co zwiastuje totalne oblężenie kin

Alice_in_wonderland

Dokładnie, popieram Alice. Ale bilety rezerwuje jak najszybciej, codziennie bede wchodził na stronę Cinema City i sprawdzał, czy jest już taka możliwość rezerwacji na wtorek czy środe 3-4 czerwca. A tak na marginesie to znów leciał zwiastun na CN. Kaspian brzmiał potwornie, ale to tylko dubbing do zwiastuna to tam nie ma się co martwić.

ocenił(a) film na 9
Aslan93

Chyba te słynne słowa Kaspiana to już po polsku wszyscy słyszeli. Na samym początku gdy go usłyszałam, no to byłam nieco zaskoczona. Wiem jaki głos ma Ben i już się nawet do niego przyzwyczaiłam xD

Marta_K_

No, Ben ma taki głęboki głos, a ten aktor co go dubbinguje taki dziecinny. No ale jeszcze nie wiadomo dokładnie jak to będzie.

Aslan93

Często jest tak, że w zwiastunie i w filmie różne osoby podkładają głosy. Miejmy nadzieję, że tym razem też tak będzie :)

Marien

Wyjdzie na to, że wpierw będę na nowym Indianie Jonesie niż na OzN :) A do mojego miejscowego kina się nie wybieram raczej, więc pójdę trochę później, nie będzie już tłumów ... raczej

Kotylion

w telewizji to już kilkadziesiąt razy oglądałam, ale mogliby już zmienić zwiastun bo trochę krótki i nie ciekawy(co to ok. 10 sekund)

ocenił(a) film na 9
aneciora11

Dłuższych zwiastunów raczej nie dadzą, zapewne szkoda im na to czasu xD

Marta_K_

No bez przesady, na moje jest dość długi jak na zwiastun telewizyjny, tylko wszystko tak szybko miga, za dużo różnych scen dali.

ocenił(a) film na 9
Aslan93

Po prostu chcą pokazać jak najwięcej, w jak najmniejszym czasie. To normalna. Taka reklama by bardziej zachęcić widzów.

Marta_K_

gdzieś około godzinę temu w TVP1 był dłuższy ciekawszy zwiastun promujący opowieści z narni książę kaspian i nareszcie pokazali ,że w w kinach od 30 maja.

ocenił(a) film na 9
aneciora11

No gratulacje! Ja jeszcze w TVP nie widziałam.

Marta_K_

Mnie dziś ten zwiastun obudził! :D Moja siostra włączyła telewizor jak spałem i włączył się od razu taki głośny i akurat leciał zwiastun. Wiecie jak miło jest kiedy Narnia Was budzi? :D

ocenił(a) film na 6
Aslan93

To ja dzisiaj chyba na dwójce widziałam porządny, a nie w połowie ucięty... Mnie w sobotę obudził