PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=427887}

Opowieści z Narnii: Podróż Wędrowca do Świtu

The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader
2010
6,7 85 tys. ocen
6,7 10 1 85190
5,2 24 krytyków
Opowieści z Narnii: Podróż Wędrowca do Świtu
powrót do forum filmu Opowieści z Narnii: Podróż Wędrowca do Świtu

Film był jakby nie do budżetowany trochę, lub odniosłem tylko takie wrażenie. Moim zdaniem nie równa się z nagraną 1 i 2 częścią. Według mnie akurat w przypadku tej części film nie odwzorowuję nawet 30% uczuć jakie odniosłem dawno temu po przeczytaniu książki.

Ogólnie film jest spoko, ale mógłby być lepszy.

Moja ocena to niestety 6/10

ocenił(a) film na 7
StorN24

zgadzam sie.
nie przezyłam tego samego,co w pierwszych 2 częsciach.
wychodząc z kina brakuje mi takiego idealnego zakończenia, czegos na końcu- podsumowania całej przygody.

ocenił(a) film na 6
StorN24

Jak wyszłam z kina to zapytałam samą siebie "Co się stało z tym filmem?" i "Jak mogli go tak zepsuć" potem przez pół godziny nie mogłam się obudzić i myślałam tylko co ja bym tam zmieniła. Ani uczuć miłosnych ( co drugiej części dodało uroku) ani napięcia podczas walki ( ta walka z wężem morskim była jakaś oschła).

ocenił(a) film na 6
StorN24

Ja wam powiem o co w tym wszystkim chodzi:
Pierwsza część była stwarzana od początku mogli tu pokazać co chieli byle wciągnąć widzów w ten magiczny świat. Druga wyszła mi też dobrze ( nawet lepiej bo bardziej dojrzalej - uczucia miłosne, akcja, emocjonująca wojna itd...). Natomiast trzecia była już tak NACIĄGNIĘTA że aż bez tego co ludzie w tym lubili. Chcieli znowu stworzyć tą atmosferę ale zrobili to tak sztucznie ze aż źle bardzo źle.