Dziś premiera jest w kinach Helios . Wczoraj będąc w kinie na pewnej komedii przy zwiastunie tego filmu "Ostatni egzorcyzm II" postanowiłam , że go nie obejrzę. Wywołał u mnie straszny wstrząs jak można nagrywać takie filmy to już przesada ...
Wydawał się straszny , ale to nie o to chodzi dziwię się aktorce , która zagrała główną rolę . Przecież musi by jakaś granica?
Na razie poczekam może gdy więcej ludzi go obejrzy wcale nie wyda się taki straszny czasem najlepsze momenty są tylko w zwiastunie.
Co wywołało w tobie taki wstrząs? Przecież w zwiastunie nie ma niczego co by mogło go wywołać.
Nie wiem w kinie może jakoś bardziej to na mnie wpłynęło... w każdym bądź razie przestraszyłam się a ty oglądałeś go?
Nie, jeszcze nie. Zawiodłem się strasznie na pierwszej części mam nadzieję że druga będzie lepsza. Bardziej w stylu horrorów które potrafią wystraszyć a nie takich które straszą krwią. A czy Ty często oglądasz horrory czy to przypadek że na ten trafiłaś? : )
Oglądam szczerze mówiąc to najwięcej oglądam filmów z gatunku horror i dramat , komedie to tak tylko ze znajomymi żeby mile spędzić czas chociaż ostatnio ich zaraziłam oglądaniem horrorów i wymieniamy się nowościami ;) tyle , że nigdy nie lubiłam filmów o egzorcyzmach nie przerażają mnie one same , ale chyba prawda , która w nich tkwi. To coś co mogło się zdarzyć każdemu z nas opętanie diabeł jest tu słowem kluczowym od dziecka każdego człowieka na świecie lucyfer,szatan, czart, belzebub itp jakby tego nie nazwać budził strach. Od dziecka byłam straszona historiami tzw "Śpij bo diabeł cię porwie " itp nie wiem czy ma to coś wspólnego z tym , ale boję się filmów propagujących nieustannie opętania i egzorcyzmy. Nie wiem czy rozumiesz. ;)
Ja Cię rozumiem. Mam podobne odczucia, chociaż może nie tak silne, dlatego filmy i o tej tematyce oglądam.
Mówisz , że nie straszny?? miałam tak z kroniką opętania bałam się obejrzeć a okazało się że to taki miły reportażyk ;) ale z ostatnim egzocyzmem jeszcze poczekam a co do Krzysiek6047 to film jest na zalukJ