Jejuu kogo oni wzieli do głównych ról??? To psuje cały film . Nie mogli wziać tak jak do ,,Szkoły uczuć ' ( tez na podstawie ksiazki Nicolasa Sparksa) jakiś fajnych aktorów tylko pare amatorów która kompletnie nie zna sie na aktorstwie i psuje cały film .
"nie zapominajmy też, że Depp jest przed 50, a MC ma chyba około 18 lat, wiek to też doświadczenie, chociaż faktycznie wątpie żeby zrobiła aż taką karierę" - w połowie się zgadzam: depp jest już doświadczonym aktorem, a miley jeszcze sporo musi się nauczyć. kiedyś może jednak polacy ją docenią, bo jak na razie trzy czwarte polaków nienawidzi jej przez hannah montana. mam nadzieję, że jej się uda. a rolę hannah montany miley nie dostała dzięki ojcu. dzięki tacie to ona poszła na casting.
Owszem ,ale moim zdaniem Depp był genialny od poczatku swojej kariery . Nie wiem czy Polsacy ją docenia , ale wiem ze napewno nie zrobie tego ja. Byc moze jestem do niej uprzedzona po HM , nie zaprzeczam , ale watpie zebym kiedykolwiek mogła ja polubiac . Nie lezy mi ona poprostu ;-/ Ma cos w sobie czego nie lubie i co mnie denerwuje. Co do jej roli i kariery wydaje mi sie jednak ze znajomosci tatusia zrobiły swoje.
Ugryźcie się w język nie macie w ogóle do niej szacunku!!!
Jestem ciekawy jakbyście wy zagrali bo oceny wahały by się od 1-3 :D
Zazdrośni i tyle!
Nie będę się znowu rozpisywał więc czyt. mój nowy post!
ooo , nie denerwuj sie tak .. widze ze wielki fan Miley Cyrus sie znalazł... a zazdrościc to ja jej moge jedynie tego ze mieszka w Stanach bo u nas takie gó**** by nic nie zrobiło
ten film to totalna porażka! fatalna obsada. nie chce być złośliwa, ale Cyrus jest na prawdę słaba. nie poradziła sobie z tą rolą. między głównymi bohaterami nie zauważyłam chemii. ta ich miłość tak po prostu ze sceny na scenę wybuchła. żadnego początku, nie było żadnej historii miłosnej. główni bohaterowie nie są przekywujący. film jest słaby głównie z wina reżysera - ostatnia piosenka to zlepek scen, w których gubi się wątk, pryska czar pięknych krajobrazów. :(