PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=399939}

Ostatnia stacja

The Last Station
2009
6,9 5,5 tys. ocen
6,9 10 1 5472
5,6 5 krytyków
Ostatnia stacja
powrót do forum filmu Ostatnia stacja

Moją uwagę w tym filmie przykuwała tylko i wyłącznie wspaniała Helen Mirren. Po mistrzowsku zagrała żonę Tołstoja!

użytkownik usunięty
mgrztcik

Niesamowita kreacja... Aktorstwo w ogóle na wysokim poziomie. Tylko takie filmy się powinno robić.

w pełni się z Tobą zgadzam, film na poziomie. polecam fanom Tołstoja:)

mgrztcik

Nie tylko Helen Mirren pokazała wspaniałą grę. Każda rola kobieca została zagrana fantastycznie. Pokłony w stronę Anne-Marie Duff i Kerry Condon.

A James McAvoy potrzebuje takich właśnie ról! Takich, to znaczy doskonałych, perfekcyjnych, w których może się wykazać. Mam nadzieję, że już nigdy w życiu nie zaangażuje się w jakiś drętwy projekt w stylu "Basen".

8/10.

mgrztcik

Uważam, że kreacja Helen Mirren była wspaniała, prawdę mówiąc troszkę odwracała moją uwagę od innych aktorów. Ciekawa też jestem samej postaci Sofii Tołstoj, czy jej mąż naprawdę dał się tak zmanipulować i tak bardzo ranił ukochaną osobę...

ocenił(a) film na 8
Milimetr

Muszę przyznać, że obejrzałam ten film ze względu na Helen Mirren i nie żałuje. Inni aktorzy również wywiązali się ze swoich ról, ale wg mnie nikt nie równa się z genialną grą Helen. Wspaniała aktorka.