Zapraszam wszystkich chętnych do komentowania. 21.01, wtorek - Tv Puls, 20:00
Haha dobrze że nie założyliśmy znów dwóch tematów dzięki odpowiednio wczesnemu poruszeniu kwestii. Będę oglądał bo T-Bag dał tu prawdziwy popis twardzielstwa :)
Tak liczyłem na to że zauważysz mój temat przy zakładaniu swojego. Się przekonam o 20
I co i ta kulka ma coś zrobić? To chyba musiała by mieć właściwości gwiazdy neutronowej
Raczej tak na razie.
Ja najpierw myślałem że oni paśniki rozstawiają potem że ogniwa słoneczne co to ma być
"T-Bag dał tu prawdziwy popis twardzielstwa" - czyli jeśli się nie mylę jakiś aktor w innym filmie grał T-Baga ? To jaki aktor i w jakim filmie ?
Ten agent który ma syna :) Aktor ten w serialu "Prison Break" grał przestępcę Theodora Bagwella "T-Baga". Bardzo ciekawa postać ale w tym filmie gra postać pozytywną i przez to film ma u mnie duży plus ;D Zwłaszcza że zobaczysz co będzie odstawiał :)
Aha, nie oglądałem "Prison Break", ale za to widziałem go w serialu "Heros". Tam też grał wyjątkowo czarny charakter, dlatego ciekaw jestem co będzie odstawiał.
To ja się troszkę interesuję i będąc na lekcji geografi trochę się rozczarowałem przekazano nam taką wiedze: jest takie coś jak Wszechświat, galaktyki, gwiazdy planety i nagle Kopernik
Bo szkolne przedmioty nie mają jak ugryźć kosmosu, geografia ma mnóstwo materiału typu klimat, poszczególne sfery, gospodarka itd, fizyka to najczęściej niezrozumiałe wzory i najgorszy przedmiot ze wszystkich a na chemii w ciągu całej swojej szkolnej edukacji widziałem jedno doświadczenie, palenie siarki. Mimo że te przedmioty powinny się najbardziej rozwijać z uwagi na odkrycia i postęp w technologii to właśnie są u nas kontynuowanego wedle utartego schematu, alkiny alkany, 300 wzorów na godzinę, masa, pęd, sucha teoria i jak porusza się kierowca względem samochodu. Do tego najlepiej nauczycielka w wieku 60 plus i pęd do wiedzy gwarantowany.
Dokładnie. Na wikipedi to ładnie podsumowali „łyżecza materi neutronowej ma mase około 6mld ton”
Też mnie to ciekawi. No ale z taką materią nie mieliśmy do czynienia. Tylko wątpię żeby było widać lasery i zielone pole elektromagnetyczne xD
Ach no tak zapomniałem o tym nie wiem po co to i czemu te zorze polarne lasery czy cos
I ciach po tobie zamykają cię za przeczytanie ściśle tajnych danych. Dobry patent