PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=583402}

Ostatnie godziny Ziemi

Earth's Final Hours
2011
4,1 1,0 tys. ocen
4,1 10 1 1037
Ostatnie godziny Ziemi
powrót do forum filmu Ostatnie godziny Ziemi

Zapraszam wszystkich chętnych do komentowania. 21.01, wtorek - Tv Puls, 20:00

Katharsisss

Haha dobrze że nie założyliśmy znów dwóch tematów dzięki odpowiednio wczesnemu poruszeniu kwestii. Będę oglądał bo T-Bag dał tu prawdziwy popis twardzielstwa :)

ocenił(a) film na 4
Valdoraptor23

Tak liczyłem na to że zauważysz mój temat przy zakładaniu swojego. Się przekonam o 20

Katharsisss

XXI wiek i takie filmy.. Oglądam haha ;D

TheHill

Uwaga. Zaczyna sie

TheHill

Leci kulka zagłady!

ocenił(a) film na 4
Valdoraptor23

I co i ta kulka ma coś zrobić? To chyba musiała by mieć właściwości gwiazdy neutronowej

ocenił(a) film na 4
TheHill

To zaczynamy oglądać. Jak zwykle coś leci w strone Ziemi

Katharsisss

jak na razie film wygląda, dość profesjonalnie

ocenił(a) film na 4
Antoninus

Raczej tak na razie.
Ja najpierw myślałem że oni paśniki rozstawiają potem że ogniwa słoneczne co to ma być

Antoninus

kulka zabila profesorka

ocenił(a) film na 3
Katharsisss

Witam. A kim jest T-Bag ?

ocenił(a) film na 3
Rafalqs

Koleś z dziurą o średnicy 20 cm żyje ? To na bank android.

Rafalqs

Kto to T-Bag czy kogo gra aktor grający T-Baga? Bo nie do końca rozumiem pytanie ;)

ocenił(a) film na 3
Valdoraptor23

"T-Bag dał tu prawdziwy popis twardzielstwa" - czyli jeśli się nie mylę jakiś aktor w innym filmie grał T-Baga ? To jaki aktor i w jakim filmie ?

Rafalqs

Ten agent który ma syna :) Aktor ten w serialu "Prison Break" grał przestępcę Theodora Bagwella "T-Baga". Bardzo ciekawa postać ale w tym filmie gra postać pozytywną i przez to film ma u mnie duży plus ;D Zwłaszcza że zobaczysz co będzie odstawiał :)

ocenił(a) film na 3
Valdoraptor23

Aha, nie oglądałem "Prison Break", ale za to widziałem go w serialu "Heros". Tam też grał wyjątkowo czarny charakter, dlatego ciekaw jestem co będzie odstawiał.

ocenił(a) film na 4
Rafalqs

Ja nie wiem
Valdziu interesujesz się kosmologią?

Katharsisss

W sensie zjawiskami kosmicznymi? Pobieżnie, tyle co czytam w "Świecie Wiedzy" :)

ocenił(a) film na 4
Valdoraptor23

To ja się troszkę interesuję i będąc na lekcji geografi trochę się rozczarowałem przekazano nam taką wiedze: jest takie coś jak Wszechświat, galaktyki, gwiazdy planety i nagle Kopernik

Katharsisss

Bo szkolne przedmioty nie mają jak ugryźć kosmosu, geografia ma mnóstwo materiału typu klimat, poszczególne sfery, gospodarka itd, fizyka to najczęściej niezrozumiałe wzory i najgorszy przedmiot ze wszystkich a na chemii w ciągu całej swojej szkolnej edukacji widziałem jedno doświadczenie, palenie siarki. Mimo że te przedmioty powinny się najbardziej rozwijać z uwagi na odkrycia i postęp w technologii to właśnie są u nas kontynuowanego wedle utartego schematu, alkiny alkany, 300 wzorów na godzinę, masa, pęd, sucha teoria i jak porusza się kierowca względem samochodu. Do tego najlepiej nauczycielka w wieku 60 plus i pęd do wiedzy gwarantowany.

Katharsisss

To jest "biała dziura" czyli najbardziej gęsta materia we wszechświecie. O ile dobrze pamiętam.

Valdoraptor23

To pewnie spadła zamarznieta kulka kupy z boeinga

TheHill

Ten agencik jak zwykle gra sukinsyna

ocenił(a) film na 4
Valdoraptor23

Dokładnie. Na wikipedi to ładnie podsumowali „łyżecza materi neutronowej ma mase około 6mld ton”

Katharsisss

ciekawe jak to zmierzyli. Ktora lyzeczka udzwignie 6 mld ton ;p

TheHill

Z amelinium xD

Valdoraptor23

nie malowana oczywiście? ;) bo tego nie pomalujesz ;)

Antoninus

Bo to musi byc taka specjalna farba amelinowa

TheHill

Po reklamie wnoszę że jutrzejszy Merlin może być niezły.

Valdoraptor23

w sensie nieźle zły?

ocenił(a) film na 4
Antoninus

Oby!

Antoninus

Nie, bardziej nieźle dobry :) No ale wiadomo że reklamy bywają mylące.

Antoninus

Ogniste macki nadciągają by grillować!

ocenił(a) film na 4
Valdoraptor23

Ach czyli to jest film z kategori akcji+ od czasu do czasu cos spada?

Katharsisss

Plus magiczna broń ratująca świat xD Ale nie jest aż tak że można zapomnieć że jest katastrofa.

Valdoraptor23

Ógiń z nieba

TheHill

kosmity!!!!!!!!!! (a przynajmniej tak wygląda)

Antoninus

Czarna dziura wsysa materię a biała ją wyrzuca. Jak w związku z klamotami xD

TheHill

haha pizgło i zaraz znikło. W cudowny sposob asfalt sie naprawił! Do Polski z tym!

ocenił(a) film na 4
TheHill

Hahahahahahahah wiedziałem jupi:)

TheHill

"Może ten martwy naukowiec na coś wpadł?"

Raczej coś w niego wpadło xD

ocenił(a) film na 4
Valdoraptor23

:)
o rany nie wiem czy przebicie ziemi na wylot było by możliwe?

Katharsisss

Też mnie to ciekawi. No ale z taką materią nie mieliśmy do czynienia. Tylko wątpię żeby było widać lasery i zielone pole elektromagnetyczne xD

ocenił(a) film na 4
Valdoraptor23

Ach no tak zapomniałem o tym nie wiem po co to i czemu te zorze polarne lasery czy cos

Valdoraptor23

jeszcze napisali TOP SECRET zeby nikt nie czytal ;p

TheHill

Muzyka zalatuje Incepcją :D

Top secret powinno być na górze strony chyba a nie na dole xD

Valdoraptor23

Zeby sie dowiedziec na koncu ze to scisle tajne ;p

ocenił(a) film na 4
TheHill

I ciach po tobie zamykają cię za przeczytanie ściśle tajnych danych. Dobry patent

Katharsisss

haha ;D

TheHill

Czy już dostrzegacie prawidłowość że ogniowe macki są wygodnym rozwiązaniem fabularnym likwidującym przeszkody na drodze dobrych? ;D