Polecam aczkolwiek, nie dla wszystkich, dla mnie jest świetny.. lobię japońskie produkcje.. niektórzy niestety nie.. 9/10
Zgadzam się w 100% - japonskie kino jest z roku na rok coraz lepsze... zreszta chyba stalem sie melomanem.
napewno wnosi coś więcej, coś innego i moim zdaniem to jest najbardziej pociągające w tych produkcjach. Innowacyjność
właśnie wróciłem z kina: to jest arcidzieło i nie mam nic więcej do powiedzienia. 10\10
To prawda, ten film nie będzie się wszystkim podobał, ale jak dla mnie świetny :)
To zależy od człowieka. Z reguły dany film nie podoba się wszystkim, gdyby tak było życie byłoby nudne... pozbawione dyskusji.
Dokładnie i dlatego właśnie znajdujemy tak podzielone opinię na różne tematy, m.in. właśnie na temat tego filmu. Choć jednak większość opinii jest dobra, co o czymś jednak świadczy :)
są osoby, które nie lubią tego typo produkcji, albo poprostu nie potrafią ich zrozumieć.
Miałek okazję spotkać osobnika, któremu nie podobał sie film : "fight club", czy "memento" i to mnie bardzo dziwiło. Teraz zrozumiałem, że niektórzy wolą produkcje, przy których nie trzeba myśleć. Chociaż ku mojemu zaskoczeniu nie spotkałem osoby (fizycznie), której nie spodabał się film "ostrożnie, pożądanie"