PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=337690}
7,4 14 tys. ocen
7,4 10 1 14167
6,4 8 krytyków
Ostrożnie, pożądanie
powrót do forum filmu Ostrożnie, pożądanie

Polecam aczkolwiek, nie dla wszystkich, dla mnie jest świetny.. lobię japońskie produkcje.. niektórzy niestety nie.. 9/10

ocenił(a) film na 10
HaLasliwy_Fabian

Zgadzam się w 100% - japonskie kino jest z roku na rok coraz lepsze... zreszta chyba stalem sie melomanem.

kamilusek9

napewno wnosi coś więcej, coś innego i moim zdaniem to jest najbardziej pociągające w tych produkcjach. Innowacyjność

HaLasliwy_Fabian

Aczkolwiek chciałem zauważyć iż film jest chiński a nie japoński :P

ocenił(a) film na 9
chester1500

właśnie wróciłem z kina: to jest arcidzieło i nie mam nic więcej do powiedzienia. 10\10

ocenił(a) film na 10
HaLasliwy_Fabian

To prawda, ten film nie będzie się wszystkim podobał, ale jak dla mnie świetny :)

ocenił(a) film na 10
galadriel14

To zależy od człowieka. Z reguły dany film nie podoba się wszystkim, gdyby tak było życie byłoby nudne... pozbawione dyskusji.

ocenił(a) film na 10
Kedzior_3

Dokładnie i dlatego właśnie znajdujemy tak podzielone opinię na różne tematy, m.in. właśnie na temat tego filmu. Choć jednak większość opinii jest dobra, co o czymś jednak świadczy :)

galadriel14

są osoby, które nie lubią tego typo produkcji, albo poprostu nie potrafią ich zrozumieć.
Miałek okazję spotkać osobnika, któremu nie podobał sie film : "fight club", czy "memento" i to mnie bardzo dziwiło. Teraz zrozumiałem, że niektórzy wolą produkcje, przy których nie trzeba myśleć. Chociaż ku mojemu zaskoczeniu nie spotkałem osoby (fizycznie), której nie spodabał się film "ostrożnie, pożądanie"

ocenił(a) film na 10
m3tus_2

Są tacy ludzie, nie mam im tego za złe. Wolą oni np: po ciężkim dniu pracy pójść na film "łatwy i przyjemny" i mają do tego prawo.