PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=337690}
7,4 14 tys. ocen
7,4 10 1 14169
6,4 8 krytyków
Ostrożnie, pożądanie
powrót do forum filmu Ostrożnie, pożądanie

nie piszcie ogolnikami. jestem konkretnie ciekawy dlaczego film był dobry... niewiele mozna wywnioskwoać z waszych wypowiedzi. jak juz komentujecie to podawajcie argumenty przecież rozmawiamy o potencjalnym kandydacie do oscara a nie o "legalnej blondynce3". ja czytalem ksiazke eileen chang i licze ze film bedzie rownie dobry.

kamilusek9

dobry, bo:
1)ciekawa fabuła
2) zdjęcia Rodrigo Prieto
3)świetna muzyka
i mi wystarczy

ocenił(a) film na 10
m3tus_2

ja jeszcze nie miałam okazji ogłądać tego filmu... czekam do premiery :) ale napisze co mnie skłoniło, żeby się na niego wybrać w najblizszym czasie:
* reżyser Ang Lee < bardzo cenię tego reżysera za wcześniejsze jego filmy :) >
* muzyka... którą skomponował sam Alexandre Desplat < laureat wielu nagród>
* obsada...
* i na pewno fabuła :)

ocenił(a) film na 10
Kedzior_3

A nie wydaje Wam się , że film jest trochę zbyt kontrowersyjny? Moim zdaniem sama fabuła jest kontrowersyjna, no i te kilka scen... Czy jest to film dobry na randkę?

kamilusek9

na randkę jak najbardziej, osobiście uważam, że trafi on do Ciebie i Twojej towarzyszki- więc nikt nie będzie się nudził
co do tego czy jest kontrowersyjny- w pewnym stopniu napewno- AlE POZYTYWNIE i bez przesady

ocenił(a) film na 10
amir1980

ja jako przedstawicielka płci pięknej :) chciałabym zostać zabrana na taki film < hmm ale w obecnej sytuacji chyba pójdę na niego sama :P >

ocenił(a) film na 10
Kedzior_3

Eeee tam sama... Chodź ze mną i moimin znajmymi... Wsrod mojich kolegów na pewno znajdzie się ktoś kto będzie chłodził gorące emocje w czasie pokazu kinowego... A podobno będzie co chłodzić bo film według wszystkich znaków na niebie i ziemi będzie mocno poruszał... Także koleżanko jakby co napisz wiadomość prywatną a ja Ci jakiegoś szarmanckiego i przystojnego kolege ogarnę na wizytę w kinie... Tylko ostrożnie, bo pożądanie... :)

ocenił(a) film na 10
kamilusek9

dziękuję za zaproszenie... ale już znalazłam sobie kompana na film :) z reszta bardzo się ucieszył... na wieść, ze idziemy na ten film bo jest pasjonatem Azji...

ocenił(a) film na 10
Kedzior_3

Oj szkoda... Już myślałem, że będę mógł jakąś miłą Panią zaprosić na dobry film... Zresztą ten film można oglądać naokrągło po kilkanaście razy bo w pewien sposób myśle, że będzie to film kultowy, więc jeśli Pani będzie miała tak samo jak ja obejrzeć film po raz drugi, a nawet trzeci to moje zaproszenie będzie ciągle aktualne... Tak, tak ten film można oglądać kilka razy :)

ocenił(a) film na 10
kamilusek9

Dziękuje bardzo jest Pan bardzo miły... co do filmu, jeszcze nie oglądałam, ale po czytanych artykułach, wywiadach z twórcą , po obejrzanych zdjęciach etc, także wydaje mi sie, że można będzie ten film obejrzeć kilka razy :) a tymczasem wybieram się prawdopodobnie na przedpremierę do kina Atlantic w Warszawie 13.01 jest to kilka dni wcześniej niż premiera, ale powiem szczerze,że nie mogę doczekać się tego nieszczęsnego 18 stycznia :)

ocenił(a) film na 10
Kedzior_3

Do kina Atlantic... Mhm... Może i ja wezme kogoś ze sobą i się pojawię... Warto się zastanowić komu miłoby było zrobic taką niespodziankę. A może jest tu ktos chętny? :):):):)