nie piszcie ogolnikami. jestem konkretnie ciekawy dlaczego film był dobry... niewiele mozna wywnioskwoać z waszych wypowiedzi. jak juz komentujecie to podawajcie argumenty przecież rozmawiamy o potencjalnym kandydacie do oscara a nie o "legalnej blondynce3". ja czytalem ksiazke eileen chang i licze ze film bedzie rownie dobry.
ja jeszcze nie miałam okazji ogłądać tego filmu... czekam do premiery :) ale napisze co mnie skłoniło, żeby się na niego wybrać w najblizszym czasie:
* reżyser Ang Lee < bardzo cenię tego reżysera za wcześniejsze jego filmy :) >
* muzyka... którą skomponował sam Alexandre Desplat < laureat wielu nagród>
* obsada...
* i na pewno fabuła :)
A nie wydaje Wam się , że film jest trochę zbyt kontrowersyjny? Moim zdaniem sama fabuła jest kontrowersyjna, no i te kilka scen... Czy jest to film dobry na randkę?
na randkę jak najbardziej, osobiście uważam, że trafi on do Ciebie i Twojej towarzyszki- więc nikt nie będzie się nudził
co do tego czy jest kontrowersyjny- w pewnym stopniu napewno- AlE POZYTYWNIE i bez przesady
ja jako przedstawicielka płci pięknej :) chciałabym zostać zabrana na taki film < hmm ale w obecnej sytuacji chyba pójdę na niego sama :P >
Eeee tam sama... Chodź ze mną i moimin znajmymi... Wsrod mojich kolegów na pewno znajdzie się ktoś kto będzie chłodził gorące emocje w czasie pokazu kinowego... A podobno będzie co chłodzić bo film według wszystkich znaków na niebie i ziemi będzie mocno poruszał... Także koleżanko jakby co napisz wiadomość prywatną a ja Ci jakiegoś szarmanckiego i przystojnego kolege ogarnę na wizytę w kinie... Tylko ostrożnie, bo pożądanie... :)
dziękuję za zaproszenie... ale już znalazłam sobie kompana na film :) z reszta bardzo się ucieszył... na wieść, ze idziemy na ten film bo jest pasjonatem Azji...
Oj szkoda... Już myślałem, że będę mógł jakąś miłą Panią zaprosić na dobry film... Zresztą ten film można oglądać naokrągło po kilkanaście razy bo w pewien sposób myśle, że będzie to film kultowy, więc jeśli Pani będzie miała tak samo jak ja obejrzeć film po raz drugi, a nawet trzeci to moje zaproszenie będzie ciągle aktualne... Tak, tak ten film można oglądać kilka razy :)
Dziękuje bardzo jest Pan bardzo miły... co do filmu, jeszcze nie oglądałam, ale po czytanych artykułach, wywiadach z twórcą , po obejrzanych zdjęciach etc, także wydaje mi sie, że można będzie ten film obejrzeć kilka razy :) a tymczasem wybieram się prawdopodobnie na przedpremierę do kina Atlantic w Warszawie 13.01 jest to kilka dni wcześniej niż premiera, ale powiem szczerze,że nie mogę doczekać się tego nieszczęsnego 18 stycznia :)