PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36306}

Oszukać przeznaczenie 2

Final Destination 2
2003
6,4 122 tys. ocen
6,4 10 1 121961
4,5 31 krytyków
Oszukać przeznaczenie 2
powrót do forum filmu Oszukać przeznaczenie 2

Genialna scena z autostradą daje mocnego kopa i podkręca akcje ;) 2 jest z całą pewnością najlepszą częścią, potem trójka i na ostatku jedynka która jak dla mnie w porównaniu z 2 jest cieniutka.
W 2 wszystko dzieje się szybko i naprawdę sceny zasługują na uznanie!!!polecam gorąco!!!

Anheles

mi osobiście scena z autostradą nie podobała się. Jak dla mnie to 1 jest lepsza od 2. 3 części jeszcze nie ogładałam, ale mam zamiar.

ocenił(a) film na 7
Anheles

Ja też bym je ustawiła w takiej kolejności: 2, 3, 1. Film jest niezły, chociaż nie mam pojęcia, jak ktoś mógł to zaklasyfikować jako "horror" :)

ocenił(a) film na 7
Anheles

Racja! Scena na autostradzie wbiła mnie mocno w fotel i tzrymała do końca karambolu! Mistrzostwo!

ocenił(a) film na 4
Anheles

Szczerze ta scena nie wywarła na mnie żadnego wrazenia, jak cały film... który uważam za denny i bezsensowny...

Anheles

Pierwsza scena mi się podobała jednak przy kolejnych egzekucjach kąciki ust podnosiły się do góry. Przypomniały mi się odcinki happy tree friends i scena z southpark kiedy kostucha goni dzieciaki po ulicy..ale chyba ten film nie powinien budzić uśmiechu na twarzy widza :)

Anheles

Jeden z najbardziej sensownych horrorów jaki widziałem. Bardzo dobra kontynuacja, znakomicie powiązane wątki. Jednym słowem ARCYDZIELO

Anheles

Zgadzam się ARCYDZIEŁO ! Mój ulubiony film, film zrobiony z sensem i do tego te efektowne "egzekucje". Końcówka po prostu mnie rozbiła..xD 10/10