Nie wiem co się wam nie podoba.Może byście sami stworzyli film skoro jesteście tacy wygadani.
Mi się podobał.Zakończenie było szczególnie udane nawiązujące do oszukać przeznaczenie 1.
Słonko, my nie tworzymy filmów - my je oceniamy. Do nas należy rola oceniania, więc to robimy i nie przypisuj nam ról reżyserów. Było, było, było.. W kółko to samo, krew, flaki, tylko w inny krwawy sposób umierają. Mi się osobiście nie za bardzo podobało i to tylko i wyłącznie moje odczucia po filmie, każdy ma własne zdanie.
" My je oceniamy"
Widzę że jesteś znawczynią?(ironia)
Albo może recenzje jakieś piszesz?(ironia)
Bo chyba za bardzo obrosłaś w piórka..i jesteś zbyt pewna tego że się znasz
Bo osobiście uważam że harry potter to w kółko to samo ...nuda i nuda
..
Damx kłócić się chcesz? Po pierwsze nigdzie nie stwierdziłam, że się znam, dlatego napisałam "my je oceniamy" czyli cały filmweb :) Może i się nie znam tylko mówię, co myślę na temat filmu, a Ty się spinasz, bo jesteś fanem OP :D Doprawdy łatwo Cię wyprowadzić z równowagi.. Szkoda tylko, że czepiasz się mojej oceny filmu :P A to, że uważasz HP za nudę to już Twoje tak jak mówisz osobiste zdanie, ja nie mam nic przeciwko temu, że owy film Ci się nie podoba więc zluzuj troszkę nim zaczniesz jechać z góry na dół po moim ego ;)