Doskonała kontynuacja poprzednich części uwielbiam tego typu horrory są nie samowite , oglądając go z zaciekawieniem czekałem na kolejne rozwiniecie akcji. Od początku do końca trzymał mnie w napięciu doskonale efekty specjalne szczególnie na tym moście no i efekty śmiertelne taka jak na tym stadionie hali na ćwiczeniach albo w salonie masażu.
Doskonale dobrani aktorzy szczególnie podobała mi się w roli kobiecej Emma Bell no i męskie role też nie były złe jak Nicolas' D Agosto. Z przyjemnością obejrzę go ponownie z ukochana kobieta bo oboje uwielbiamy tego typu filmy no i sięgnę też po kolejne części filmów z tej serii mam wszystkie. Proszę o jakiś kontakt na GG lub mejlowy z fankami tego filmu i nie tylko co lubią horrory. Moja ocena to 9. Czekam na e - mail.
zgadzam się:) film ciekawy, trzymający w napięciu, czasem wgniatający w fotel. Choć tak naprawdę wolałabym, żeby to była ostatnia część tej serii, bo nie chciałabym, żeby to tłukło się w nieskończoność. Natomiast aktorzy ciekawie dobrani, choć są dopiero początkujący to bardzo dobrze sobie poradzili.