Początek filmu,scena z mostem ,była bardzo dobra. Potem film był coraz bardziej
monotonny i głupi
sceny ze śmiercią były dosłownie śmieszne!.Film dla mało wymagających moja ocena to
5/10 ze względu na most!
a własnie był oryginalny. Sam pomysł z tym że gdy kogoś zabiją przejmą jego życie był intrygujący bo dawał dużo do myślenia.
a jak możesz uważać 4 za lepszą ? 4 jest najbardziej kiczowatym filmem w historii już takie slashery jak topór są lepsze.
Bo chyba nie powiesz że scena z filtrem basenowym czy hakiem samochodowym jest całkiem normalna ? :p
Po seansie FD4 stwierdziłem, że owa część była zrobiony tylko i wyłącznie, żeby zaprezentować efekty 3D, bo wtedy to była nowość!
a co do wypadku w 4 części, bardzo naciągany..
Pozdrawiam
Moim zdaniem w 4 chcieli jak najszybciej ich wykończyc
Poza tym wypadki w NASCAR są ale nie aż takie
Przesadzili
Ale z mostem to było ciuciu
Jak niemal w filmie Przepowiednia
A w 5 te wszystkie wypadki były możliwe tak? hehe dziewczyna upadająca z ok 3m była połamana jak by pierd.. z wieżowca.Albo ten spadający budda na głowę, ważył chyba kilka ton skoro zmiażdżył ją całkowicie?albo z tym laserem po co okuliście laser do cięcia metalu?heheh zarówno w 4 jak i w 5 to wszystko było niemożliwe!
Ten laser nie przeciął jej całkowicie, jedynie powierzchnie oka i skóry na powierzchni, na dodatek wszystko przez awarie chłodzenia lasera ;) W jej przypadku dziwniejsza była ta szyba ... Budda rzeczywiście naciągany.... Gimnastyczka nie była tak bardzo niemożliwa, nieźle podskoczyła, kręciła sie caly czas no i spadła na beton, nie na mate, jakby spadła z wieżowca na głowę to wolałbym jej już nie oglądać ;P
hahaha i ty w to wierzysz :) poza tym niektórzy skacząc z 10 pietra przeżyją.A ta dziewczyna jak jebne..to złożyła się scyzoryk. I wtedy śmiech na sali kinowej :) przesadzili w tym filmie, albo ten koleś co wyrwał z klucza to to już było przegięcie że taki wielki klucz rozpędził się z taką prędkością prawie jak pocisk z pistoletu:) ten film to raczej komedia.Tylko z tym mostem im się udało!
Poza tym ten laser pewnie był atomowy że potrzebował chodzenia:)kur... aż strach się bać iść do okulisty!!!
Wątpię w twoją inteligencję, jeśli stwierdzasz że sceny śmierci były lepsze w 4 części. Scena z filtrem, wysysająca wnętrzności na czele :)
hahah nie dobijaj mnie z tym filtrem to jest epic fail całej serii
A 5 była prawdopodobne mowisz mariusz ze ludzie z 10 pietra skacza i zyja to fakt, ale sa tez tacy ktorzy z 2 metrow spadna i spadna akurat tak ze im rdzen kregowy pojdzie i giną.
Co do buddy do troszke przesadzone moglo zostac tak ze go igly przebily i bylby spokoj no ale ostatecznie gdyby spadl na ciebie 5kg kamien tez bys miał twarz zmasakrowaną.
a laser u okulisty to jest laser korekcyjny, i to jest możliwe.
Co do klucza to akurat najmniej prawdopodobne. gdyby to jeszcze maczeta byla to owszem ale ze klucz mógł mu się wbić w czaszkę to pewne ale żę przejść na wylot to już raczej nie.
A mi się wydaję, że ten klucz mu się właśnie wbił w czaszkę. W zbliżeniu było widać, że nic mu nie "odleciało".
no i tak dobrze że zrobili nad nosem bo jakby mu przez nos przeszło to bym nie uwierzył bo chrząstka w nosie to najtwardsza kość ^^ (dziwne nie/?)
A oglada ktos moze Hellsing OVA ?
inteligent się odezwał! jakbyś potrafił czytać ze zrozumieniem treści to byś zrozumiał głąbie!!:)
Dobra dobra nie przesadzajcie, 4 to był najwiekszy kicz jaki widziałem mimo że jestem fanem tego filmu jak i SAW.
w 4 to koło, które przelatuję nad potężnym stadionem i akurat trafia babie w glowe hahaha, albo silnik był przykręcony 3 śrubkami że wyleciał sobie z samochodu hehe.
5 zrobiona wspaniale, super efekty a most to oczywiście majstersztyk. Co do gimnastyczki akurat w to wierze, kiedy krecisz sie bezwładnie w powietrzu i spadasz na glowe czy plecy łamiesz kregosłup bez problemu i wyglądasz jak ona (jedynie przegieli ze złamaniem otwartym nogi jak ona nie spadła na nogi a na szyje i ja złamało w pół) Budda.
Budda naciagana mogla go zabić ale nie rozciapać głowy :)
laser fajny, chyba najbardziej taki mrożący krew w żyłach moment :)
Klucz też możliwy, gdy ta taśma kręci się z niesamowitą prędkościa to klucz może nabrać niebagatelną szybkośc.
Zacznijmy od tego kto kogo zaczął obrażać,rozmawiamy tu na temat filmu,Nie na temat twojej głupoty?. Może to nie jest forum dla ciebie,skoro nie potrafisz subiektywnie rozmawiać na temat filmu.Tylko przychodzisz tu i piszesz swoje wypociny. Temat zamknięty i wypad z mojego Tematu Głąbie Dewanie!
Nie moja wina, że nie umiesz przyjąć zdania innych osób. Twoja odpowiedzi są żenujące np. "Dla mnie 4 była lepsza to moje zdanie! twoje mnie nie interesuje!" Głąbami możesz nazywać swoich kolegów z podstawówki. Takimi określeniami wyzywają się małe dzieci :) Najwidoczniej na tym etapie się zatrzymałeś.
Pisałem ci coś Wypad!!!.mało kumaty jesteś ,czy masz ze sobą problemy?,czy szukasz problemu?Wytykasz mi czyjąś konwersacje która ciebie nie dotyczy ogar człowieku!
Więc będę pisał tu kiedy chcę i nadal uważam, że jesteś mało inteligentną osobą, która nie umie bronić tego co powiedziała i obraża ludzi tekstami na poziomie dzieci z podstawówki. Dziękuję :)
Nie powtarzaj się!Widzę że jakiś uraz z podstawówki masz!ale to już nie mój problem!
Ty to wiesz najlepiej.. zachowujesz się jak z podstawówki :) Taka mała rada: "Więc żegnam" Jak żegnasz, to już nie odpisuj.
igaanime
mozesz isc smialo do kina na 5 bo jest zdecydowanie lepsza niz 4 czesc.
Co do mariusza1986 w koncu warszawiak...