Rozśmieszał mnie ten film momentami, ale nie o to przecież chodzi. Jedyne co było dobre to muzyka przy napisach.
I o co chodziło na końcu? Dlaczego jakiś inny koleś miał wizję i dlaczego byli w 2000 roku?
Tak właśnie myślałem. Oglądałem jedynkę, ale już nie pamiętam. Tam uniknęli śmierci w katastrofie lotniczej?
2/10 realy?? Smiesza mnie takie oceny. Powiedzmy sobie szczerze ze same efekty to jest 5 dla filmu, do polowy lub mniej ogląda się przyjemnie potem już jest coraz gorzej, choć końcówka na plus i za to ocena ode mnie 6. Obiektywnie oceniam filmy, bo ocena 2/10 jest przeznaczona dla gniotów gdzie wytrzymam 15-20minut i wyłączam, z twojego komentarza widać że nie masz pojęcia o tej serii. Proponuje obejrzeć od początku wszystkie 4 części i dopiero 5tke, tak to poświątecznemu napisze, że z tą ocena wystrzeliłeś jak bombka z choinki
yyy? Wybacz, że dla mnie najważniejsza jest fabuła, później gra aktorska. Pierwszy element - żenada, gra aktorska - szału niema. Co do efektów to one są właśnie mizerne! Może w 3D wygląda to super, ale ja oglądałem wersję 2D i taką też oceniłem. I chodzi mi tu zarówno o stronę techniczną (miejscami dużo plastiku) jak i o ich absurdalność (krew tryska z byle powodu).
Nie wiem o co chodzi ze znajomością serii. Widziałem 1, 2 i 5. Zdaję sobie sprawę jaka jest konwencja, ale to nie znaczy, że jeśli film idealnie wpasowuje się w serię to zasługuje na uznanie.
Co do ocen to nie oceniasz obiektywnie, bo nie jesteś robotem. Nikt nie ocenia filmów obiektywnie. Nie ma czegoś takiego. Poza tym z tego co widzę to nieco zawyżasz oceny.