dawno sie tak nie uśmiałam na filmie! pracuje w kinie, wczoraj widziałam ten film 4 razy i za
każdym mnie tak samo śmieszył a najlepsza jest akcja z okiem haha no naprawdę jako
komedia daje radę, cała sala sie śmieje a niektórzy wychodząc musieli ocierać oczy z łez ze
śmiechu. na pewno jest to film dla ludzi którzy mają dystans do filmów i nie podchodzą do
nich zbyt serio, można nawet ten "horror" porównać do równie zacnej "Piranii 3d" :D a tak
btw, do dobrze ze Candice umarła pierwsza bo jest brzydka ;p
To fakt że jest brzydka, ale najzabawniejsza śmierć właśnie była Candice jak spadła z drążka i się "rozjebała" w pół, wtedy cała sala się śmiała a mnie i moich kumpli już brzuch bolał :D (oczywiście ze śmiechu :P)
u mnie w kinie tak samo ;D cała sala się śmiała ! Mnie ten film rozbawił nie powiem ze nie, moze w paru momentach przestraszył, ale śmiszny był XD
Mój kumpel się śmiał z tego wszystkiego, a ja z koleżanką byłyśmy przerażone. :D
Najlepsza końcówka.
ja nie mam niestety dystansu jesli chodzi o horrory.
po prostu przylalbym rezyserowi, ahh, jak mnie nosi.
zamysl tej sagi mnie dobija.
:(
Mnie najbardziej rozśmieszyły nie reagujące źrenice po podaniu Tropikamidu oraz laser typu YAG używany do korekcji laserowej wzroku a także to, że taki laser był zdolny do cięcia skóry :D.