PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1076}

Oszukać przeznaczenie

Final Destination
2000
6,6 203 tys. ocen
6,6 10 1 203081
5,6 36 krytyków
Oszukać przeznaczenie
powrót do forum filmu Oszukać przeznaczenie

Film ma bardzo głębokie znaczenie i dlatego go nie wszyscy rozumieją. A zrozumieć go mogą tylko osoby o otwartym umyśle, lub te które przeżyły podobną katastrofe. W życiu wysterczy brak guzika i cała tak zwana "układanka" zmienia sie.
Film ten ja bardzo dobrze rozumiem gdyż sama przeżyłam pare lat temu podobną katastrofe tylko tyle że samochodową. DOPIERO PO OBEJRZENIU TEGO FILMU ZROZUMIAŁAM CO WYDARZYŁO SIĘ PARE LAT TEMU TUŻ PRZED SYLWESTREM. ŻE PRZEZ JEDNO WYDAWAŁO BY SIĘ MAŁO ISTOTNE ZDARZENIE, SYTUACJE ZOSTAJEMY SKAZANI NA ŚMIERĆ LUB NA ŻYCIE. Zachciało mi się do toalety, zatrzymaliśmy się, wyszłam z samochodu i poszłam za krzaki ale widziałam samochód. Reszta została w samochodzie.Gdy zaczełam już iść w strone samochodu usłyszałam wielki chuk, ogień i wielki samochód.. W mój samochód uderzył Tir, zmiarzdżył go, samochód wpadł na drzewa, a na niego wciąż pchał się Tir.Przeżyłam JA i to tylko prze jedno zdarzenie które nie trwało nawet minuty. Ten film to troche inna historia tego co zdarzyło się MI !!!!!!!!!!!!11