naprawde fajny film szkoda tylko ze nie mam go w mojej domowej videotece ale to da sie
nadrobic a propo co sadzicie o acta ja jestem przeciw pis ludziska.A tym ktorzy nie widzieli
tego filmu polecam
Twój post powinien wyglądać tak:
Naprawdę fajny film. Szkoda tylko, że nie mam go w mojej domowej videotce, ale to da się nadrobić. A propos: co sądzicie o Acta? Ja jestem przeciwny Pis, ludziska. A tym, którzy nie widzieli tego filmu - polecam.
Teraz się zastanów czym się różni mój post od Twojego i nadrób zaległości. Pozdrawiam serdecznie.
jesli chodzi ci o v nie o w to sorry pochodze z Deutschland i tu sie pisze videtheka przez v nie w ok
Und noch eine Polnische schprache chabi vergeßen ,und muss denken ob ich gut Deutsch chabi geschriben serwos
ty czep sie moze tranwaju Pnaie Nauczycielu Polskiej pisowni patrzcie bebzie mnie sie czepial o interpunkcje i o duze litery czy male popatrz sobie moze na innych forach jak poprawnie pisza po Polsku ok
Nie, nie ok. Ja tutaj z życzliwością, a spotykam się z wrogością. Gdy poprawiam, to z troski o język ojczysty, by za kilkadziesiąt lat nie bać się spojrzeć na jakiekolwiek forum. Ludzie coraz mniej zwracają uwagę na poprawną pisownię, więc próbuję im pomóc, i nie robię tego by się śmiać z drugiej osoby, ale z normalnej ludzkiej życzliwości. A przez Ciebie przemawia skrajna ignorancja w tych kwestiach. Szkoda, bo ja naprawdę chciałem tylko pomóc. Pozdrawiam serdecznie.