PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1076}

Oszukać przeznaczenie

Final Destination
2000
6,6 203 tys. ocen
6,6 10 1 203065
5,6 36 krytyków
Oszukać przeznaczenie
powrót do forum filmu Oszukać przeznaczenie

9/10

ocenił(a) film na 9

naprawde fajny film szkoda tylko ze nie mam go w mojej domowej videotece ale to da sie
nadrobic a propo co sadzicie o acta ja jestem przeciw pis ludziska.A tym ktorzy nie widzieli
tego filmu polecam

ocenił(a) film na 7
mario2525

Twój post powinien wyglądać tak:

Naprawdę fajny film. Szkoda tylko, że nie mam go w mojej domowej videotce, ale to da się nadrobić. A propos: co sądzicie o Acta? Ja jestem przeciwny Pis, ludziska. A tym, którzy nie widzieli tego filmu - polecam.

Teraz się zastanów czym się różni mój post od Twojego i nadrób zaległości. Pozdrawiam serdecznie.

ocenił(a) film na 9
Gladiatorek

jesli chodzi ci o v nie o w to sorry pochodze z Deutschland i tu sie pisze videtheka przez v nie w ok

ocenił(a) film na 9
mario2525

Und noch eine Polnische schprache chabi vergeßen ,und muss denken ob ich gut Deutsch chabi geschriben serwos

ocenił(a) film na 7
mario2525

Jeśli myślisz, że chodziło mi o jakieś v czy w, to jesteś w głębokim błędzie.

ocenił(a) film na 9
Gladiatorek

ty czep sie moze tranwaju Pnaie Nauczycielu Polskiej pisowni patrzcie bebzie mnie sie czepial o interpunkcje i o duze litery czy male popatrz sobie moze na innych forach jak poprawnie pisza po Polsku ok

ocenił(a) film na 7
mario2525

Nie, nie ok. Ja tutaj z życzliwością, a spotykam się z wrogością. Gdy poprawiam, to z troski o język ojczysty, by za kilkadziesiąt lat nie bać się spojrzeć na jakiekolwiek forum. Ludzie coraz mniej zwracają uwagę na poprawną pisownię, więc próbuję im pomóc, i nie robię tego by się śmiać z drugiej osoby, ale z normalnej ludzkiej życzliwości. A przez Ciebie przemawia skrajna ignorancja w tych kwestiach. Szkoda, bo ja naprawdę chciałem tylko pomóc. Pozdrawiam serdecznie.