Oszukać przeznaczenie

Final Destination
2000
6,6 204 tys. ocen
6,6 10 1 203585
5,6 29 krytyków
Oszukać przeznaczenie
powrót do forum filmu Oszukać przeznaczenie

że wolę o takich filmach zapominać. Zgodziłem się na to, że moja siostra to puści na swoim komputerze. I oczywiście straszyła mnie scena z samolotem unoszącym się w powietrze, scena w łazience gdzie chłopak poślizgnął się na podłodze przez wodę prosto do wanny strącił jakieś mydło w płynie i jeszcze nad wanną zrobił się jakiś stryczek a po scenie z tym komputerem się zdenerwowałem i już miałem dość tego oglądać!!!!!

ocenił(a) film na 1
Grobir001

Gdyby w mojej szkole nauczyciel przyszedł z takimi filmami jak ten to już bym się odwrócił i nie zwracał uwagi na taki film

Grobir001

Horrory w większości przypadków nie są dla dzieci.

Grobir001

Eee to jest horror więc skoro straszy to chyba spełnia swoje zadanie co nie? więc co to za ocena 1/10? przykład dlaczego dzieciaki powinny mieć zakaz wchodzenia do internetu.Zostań przy bajkach,dorośniesz to zaczniesz oglądać filmy odpowiednie dla twojego wieku.

JohnyMarX

Kto w ogóle używa w zdaniu "co nie" i "eee"? Może jesteś dorosły, ale widziałem małolatów i osoby z marginesu, które lepiej potrafią napisać zdanie w języku polskim niż ty. I taki hipokryta ma jeszcze czelność pouczać i wyśmiewać innych!

BartSmith

Eeeee marudzisz, a film taki dość słaby co nie?

WTTW_FILM

JohnyMarX to twój kolega z tego samego środowiska, czy chcesz być na siłę zabawny?

BartSmith

No mój kolega, eeee byliśmy razem w poprawczaku :)