PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1076}

Oszukać przeznaczenie

Final Destination
2000
6,6 203 tys. ocen
6,6 10 1 203065
5,6 36 krytyków
Oszukać przeznaczenie
powrót do forum filmu Oszukać przeznaczenie

będę oglądać życzcie mi miłego seasnu

OptimusPrimefilmaniak

życzę Tobie miłego seansu. Film jest świetny i także będę oglądać ;)

ocenił(a) film na 8
OptimusPrimefilmaniak

Lepiej se obejrzyj na TV Puls 23;00 Bez litości film ostry Oszukać przeznaczenie już tyle x leciał że brak słów ten na Pulsie nowość jest polecam!!!

OptimusPrimefilmaniak

również oglądam jak skończę napiszę jak mi się podobał...

bronasBDG

hmmmm.... określam go jako dobry 7/10, pozdro a jak Wam się podobał?

ocenił(a) film na 7
bronasBDG

Tyle razy 1kę oglądałem, że myślałem już że nie podołam kolejny raz... a jednak :P Obejrzałem cały w dodatku z reklamami ;) Film wciąż jest dobry 7/10 ni mniej ni więcej :)

ocenił(a) film na 8
OptimusPrimefilmaniak

Ja kiedyś dałem 8/10, ale teraz gdy podrosłem zacząłem myśleć o błędach tego filmu.
Jak Tod mógł zginąć pierwszy? Skąd nagle się wzięło, że on siedział po lewej stronie przy tej dziurze co się zrobiła podczas eksplozji. Przecież on siedział w tym samym rzędzie co Alex, po prawej stronie parę miejsc wstecz, gdy Alex dosiadł się do niego dokładnie miał miejce przed dziewczyną, która przeżyła wraz z Alexem.
Druga rzecz mogli wymyśleć coś lepszego niż autobus w przypadku tej blondynki. Rozumiem, że nie widzieliśmy go w wąskim kadrze TV, ale oni bez problemu by go zauważyli żeby ją powiadomić. Musiałby pędzić z prędkością TGV, żeby go niedostrzegli, autobusy poza miastem ledwo 100 wyciągają, a tu przez centrum miasta...

deamon82

No z tym autobusem to też prawda :D No ale film trzyma się kupy. Ja ogólnie czasami zasłaniałam oczy, bo nie mogłam na to patrzeć. Szczególnie, jak poleciała ta głowa. :D Razi prądem jak te filmy się ogląda. ;D Nie wiem czemu, ale zawsze jak się kończy, tylko czekam aż się potknę o kabel leżący na podłodze, albo np. obali się regał z książkami na mnie. :D Ale wracając :D
Jestem fanką tych filmów, pomimo, że jeszcze nie byłam na najnowszej części.Uważam, ze jedynka jest świetna i zasługuje na 7 minimum. Błędów doszukać można się w każdym filmie. Te nie były aż tak rażące. 7/10

ocenił(a) film na 8
LubieWieszaki

Mnie tam takie filmy nie ruszają, nie są straszne , ale prawda i w życiu się zdarza
http://www.youtube.com/watch?v=AEPvSo8bE2I&feature=player_embedded

deamon82

No zajebisty załącznik :D Dzięki ;D

ocenił(a) film na 5
LubieWieszaki

jak juz obejrzeliscie to powidzcie jeszcze ze fabula nie byla naciagana do granic mozliwosci a dialogi idiotyczne

ocenił(a) film na 7
deamon82

Z tym samolotem, to nie wiem o czym Ty do mnie rozmawiasz. :D Oglądałem ten film dawno temu, nie pamiętam jak oni wszyscy siedzieli.

Co do autobusu - faktycznie. W pierwszej chwili sobie pomyślałem "Jak autobus może tak zapierniczać w centrum miasta?" W ogóle musieli zauważyć go już wcześniej (no chyba, że wyjechał zza rogu, ale czy zdążyłby rozwinąć taką prędkość?) albo przynajmniej usłyszeć - w końcu takie krowy są dość donośne, szczególnie jak jadą tak szybko. Wydaje mi się, że wymyślili taki sposób śmierci, żeby zaskoczyć czymś widza, tak nagle - bez sygnalizowania (chociaż odbijający się autobus w szybie zawsze jakimś sygnałem był). No to tyle. ;)