PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1076}

Oszukać przeznaczenie

Final Destination
2000
6,6 203 tys. ocen
6,6 10 1 203065
5,6 36 krytyków
Oszukać przeznaczenie
powrót do forum filmu Oszukać przeznaczenie

wtf?

ocenił(a) film na 1

WTF ? OMFG?OMG ? LOL
I W_Y T_Y F_YY ?????????????????????

ocenił(a) film na 8
Kileeer

Nie rozumiem tego tematu. Jak masz takie opinie wyrażać na forum, to lepiej nic nie pisz.

ocenił(a) film na 1
Shining_Night

To po co je czytasz ja tylko wyraziłem zdanie o tym ...eee montażu .

ocenił(a) film na 7
Kileeer

Zaleciało głębokim, szeroko pojętnym abstrakcjonizmem.

ocenił(a) film na 1
Anthrax91

To surrealizm !

ocenił(a) film na 7
Kileeer

Ewentualnie surrealny surrealizm abstrakcyjny.

ocenił(a) film na 10
Kileeer

To się nazywa elokwentna wypowiedź. Same konkrety. Takie osoby jak ty zaniżają średnią dobrym filmom za to dajesz 10/10 za "Mroczne Cienie" - smutne.

ocenił(a) film na 1
Splitax

Aha no tak film w , którym można przewidzieć i nie jest straszny , to trzeba dawać 10 , a patrzysz po 1 filmie u ciebie , to można się rozpłakać..

ocenił(a) film na 10
Kileeer

Zależy o jaki film u mnie można się popłakać?? High School of the dead OVA, Green green OVA czy Epoka 4 (mam sentyment do epoki lodowcowej zajebiste żarty któych małe dzieci nie zrozumią) Oglądam każdy gatunek filmu od Anime, przez komedie po dramaty obyczajowe. Więc możesz się zasanowić nad tym co piszesz. Zobacz na więcej filmów niż na stronę główną, niedawno zmieniłem konto i oceniałem wszystie filmy co oglądałem czyli także Harry Potter. Oglądnij coś więcej niż "Moczne Cienie", oglądnij coś w styl "Weneckiej Serenady" to pogadamy. Żal mi cię człeniu. Połowy filmów tych co ja nie widziałeś.

ocenił(a) film na 1
Splitax

Tak tylko , że ja widziałem w życiu więcej filmów niż ty . Taka sprytna , to wymień moje wszystkie ;]

ocenił(a) film na 10
Kileeer

"Taka"?? czy ja mam napisane na profilu że jestem "ona", czy raczej "on"? Ja w życiu widziałem 500 filmów (tak +/-), a ty nie wiem ile bo nie widzę twojego profilu :)