6,5 7,5 tys. ocen
6,5 10 1 7542
5,0 2 krytyków
OtherLife
powrót do forum filmu OtherLife

do oczu aplikujemy płynik i przenosimy się w czasie i przestrzeni. Pomysł in plus, ale zamotanie z tym związane in minus. Prościej a byłoby zdecydowanie lepiej. Z reguły aby przenieść się w czasie i przestrzeni było się podłączanym do masy przeróżnych kabli, a w tym przypadku nie ma nic prostszego. Aplikujemy kropelkę do oczu, na głowę zakładamy opaskę kabelkową i lecimy w teren.Tylko ten pomysł mnie chwycił, ale całość nie bardzo. Można było to lepiej scenariuszowo rozegrać. Jak w USA podłapią ten pomysł i przerobią po swojemu, to może być hitowa produkcja filmowa.

ocenił(a) film na 7
dzyniu88

I znowu trafiam przypadkiem na imbecyla u którego ocena nie odpowiada skali przyjętej na tym portalu. No ileż razy można to zgłaszać...Oj, chyba skończy się banem.

ocenił(a) film na 7
Bokciu

dzyniu jest moim trollowym ulubiencem, od osmiu lat wszyscy mu pisza, ze skala ocen jest 10 stopniowa a on i tak ocenia w 5 :D

ocenił(a) film na 5
sobanek

Ostatnio natknąłem się na gościa, który każdemu filmowi daje 1, a oznacza to tyle, że film obejrzał. Funkcja "widziałem, bez oceny" jego zdaniem jest mało widoczna...
Mimo wszystko jednak, istnieją też przypadki w drugą stronę, więc skrajności się znoszą.

A już tak na koniec dodam tylko, że moim zdaniem większość użytkowników nie potrafi korzystać ze skali 10 stopniowej i tak naprawdę ocenę filmu zaczyna nie od 1 tylko od 5, podczas gdy 5-tka powinna oznaczać średniaka, coś przeciętnego. Przecież takich filmów właśnie jest najwięcej, czyż nie? A jednak większość nowych produkcji ma ocenę znacznie wyższą. Mało tego, te ze średnią oceną 5 z reguły są gniotami, na które nie warto tracić czasu...

dzyniu88

słyszałeś o lsd?

dzyniu88

Tylko, że nikt tam nie przenosił się w czasie i przestrzeni. Chodziło tylko o wykreowanie realistycznych wspomnień, do tego nie potrzebna była żadna aparatura, tylko płyn zawierający oprogramowanie, które wpływa na mózg. Ten pomysł był wykorzystywany już nie raz w filmach np. w "Pamięci absolutnej".

ocenił(a) film na 8
dzyniu88

Film o przenoszeniu się w czasie...serio? Czy to zwykły troll?