PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=237705}
6,3 24 tys. ocen
6,3 10 1 24095
Outlander
powrót do forum filmu Outlander

komentarzami i zupełnie niepotrzebnie zwlekałem z obejrzeniem tego filmu. Film jest świetny. Bardzo dobre połączenie dziejącego się w czasach wikingów kina przygodowego z horrorkiem s-f. Bardzo gorąco polecam. To żadna szmira, ale naprawdę dobrze zrobiony film ze świetnymi efektami, bez amatorszczyzny

daniel_r78

Ja się pod tym podpisze,bo miałem tak samo. Zgadzam się że to dobry film porządnie zrobiony.

ocenił(a) film na 8
daniel_r78

Jasne że film jest zajebisty i szkoda się sugerować komentarzami domorosłych krytyków. Nie mam pojęcia po co ci ludzie oglądają takie filmy jak Avatar czy właśnie Outlander, a później trolują.

Bartulec

Zgadzam się. Bardzo dobry film. Zdecydowanie polecam.

ocenił(a) film na 7
daniel_r78

I ja podpisuję się pod tą opinią, dobry film i niepotrzebnie czekałem, zanim go obejrzałem:)

ocenił(a) film na 8
daniel_r78

Przybijam piątkę pod tym tytułem:). Szczerą i wysoką:). Bardzo fajnie się oglądało:).

ocenił(a) film na 5
daniel_r78

połączenie Obcego z Thorgalem :D

mm_tinuviel

poza tym Władca Pierścieni, Avatar, Zejśćie i Asterix - jeszcze jakieś typy?

użytkownik usunięty
daniel_r78

Zgadzam sie, film jest zajebiaszczy, ma super efekty specjalne, walki i fabuly. Moorwen jest wprost straszliwy, a bohaterowie nie sa bezplciowi, jak w wielu innych filmach. 9/10

ocenił(a) film na 7
daniel_r78

Zgadzam się - nastawiony na kolejną, ciężkostrawną produkcję - pozytywnie się zaskoczyłem. Film nie jest arcydziełem: sztampowi bohaterowie, przeciętna fabuła, przeciętne wykonanie. Pomimo tego, obejrzałem go ze szczerą satysfakcją. Śmiem twierdzić, że wypromowany - film mógłby zaskarbić sobie wielu fanów.