komentarzami i zupełnie niepotrzebnie zwlekałem z obejrzeniem tego filmu. Film jest świetny. Bardzo dobre połączenie dziejącego się w czasach wikingów kina przygodowego z horrorkiem s-f. Bardzo gorąco polecam. To żadna szmira, ale naprawdę dobrze zrobiony film ze świetnymi efektami, bez amatorszczyzny
Jasne że film jest zajebisty i szkoda się sugerować komentarzami domorosłych krytyków. Nie mam pojęcia po co ci ludzie oglądają takie filmy jak Avatar czy właśnie Outlander, a później trolują.
I ja podpisuję się pod tą opinią, dobry film i niepotrzebnie czekałem, zanim go obejrzałem:)
Przybijam piątkę pod tym tytułem:). Szczerą i wysoką:). Bardzo fajnie się oglądało:).
Zgadzam sie, film jest zajebiaszczy, ma super efekty specjalne, walki i fabuly. Moorwen jest wprost straszliwy, a bohaterowie nie sa bezplciowi, jak w wielu innych filmach. 9/10
Zgadzam się - nastawiony na kolejną, ciężkostrawną produkcję - pozytywnie się zaskoczyłem. Film nie jest arcydziełem: sztampowi bohaterowie, przeciętna fabuła, przeciętne wykonanie. Pomimo tego, obejrzałem go ze szczerą satysfakcją. Śmiem twierdzić, że wypromowany - film mógłby zaskarbić sobie wielu fanów.