Właśnie wróciłem z kina film rewelacyjny polecam każdemu kto ma zamiar wybrać się z rodzinka
do kina ciekawa historia lekka i przyjemna fabuła i błyskotliwe dialogi.Fajne połączenie kina z lat
80w realiach 3D wspaniale widoki i rozmach !!
Można prosić o krótki opis bohatera którego gra Zach Braff? Myślę, że jego postać może zadecydować ostatecznie, czy wybiorę się do kina.
Tylko pomocnik głównego bohatera, pojawia się na kilka minut. Film beznadziejny 1/10. Czemu tak wysoko ? To przez efekty specjalne. Reszta, gra, dialogi, fabuła leży, dawno nie oglądałem tak beznadziejnego filmu. Nie polecam iść na niego do kin, jest to marnotrawienie pieniędzy.
Bez sensu. Jak dla mnie film rewelacyjny. Nie warto słuchać osoby, która ocenia film na 1. Zawsze jest coś, co aż zmusza porządnego filmwebowicza do dania trójki lub chociażby dwójki. Nawet jeśli komuś się nie podobała fabuła czy gra aktorów, zawsze jest muzyka i efekty specjalne. Mi się bardzo podobało. Wybrałem się z koleżanką i świetnie spędziliśmy czas. Kunis i Franco grali dobrze, ale bez rewelacji. Williams i Weisz natomiast pokazały klasę. Muzyka to po prostu majstersztyk, a efekty nie do opisania, bo to one są kluczowe w "Ozie". Nie byłoby go, gdyby nie cudowny świat przedstawiony, na który poszło pełno kasy i ciężkiej pracy.
Zagrał dobrze, ale mogło być lepiej. Doszukałem się minimalnej sztuczności w jego zachowaniu.
Jestem świeżo po seansie. Dla film świetny, ale ja bardzo lubię kino fantasy i odpowiada mi taka estetyka. Ja na twoim miejscu nigdy nie słuchałabym opinii innych, tylko sama sprawdziła. Nigdy nie masz pewności, czy osoba, która ci coś odradza nie ma zupełnie innego gustu od twojego. Idąc na ten film z góry trzeba wiedzieć, że idzie się na kolorową bajkę i to wystarczy, żeby świetnie się bawić. A Franek (małpka) jest rozczulający ;)) Mi w każdym razie przebił o stokroć Kota ze Shreka, jeżeli oglądałaś ;)
Nuuuuuddaaaaaa. Zgadzam się, że szkoda kasy. Ostatni raz poszłam na premierę, przed przeczytaniem opinii. Maksymalny wiek do oglądania ok. 12 lat. Naprawdę nie warto. Pomysł może jakiś był, ale porównywanie z "Alicją w krainie czarów" jest pomyłką. Nie ma nic co zasługiwało na jakikolwiek plus. A miałam do wyboru "Mama i ja", trzeba było iść popatrzeć na Barbrę...
Tak tak jak najbardziej :) Film dobry dla najmłodszych jak i starszych. Szczęśliwe zakończenie, pełno magii, dobro zwycięża, coś śmiesznego też się znajdzie:D Taka fajna Disnejowska bajeczka
Jak najbardziej, tylko wiesz jak jest na 3D, przedmioty lecą w Twoją stronę, no może małp się młodsze przestraszyć, ale na pewno trzeba iść z dubbingiem (niestety)