takie własnie ulepszenia, zdjęcia sie nie otwieraja, plakaty można oglądać tylko miniatury, kilka razy trzeba odświerzać żeby wszystkie łącza sie załądowały, w ogóle dla mnie
teraz jest mniej czytelny, normalnie zajoba można dostać tyle lat korzystam z filmweba ale mnie skutecznie zachecają do imdb.
sorry ale musiałam dać upust frustracji :D
jest!! juz myśląłam ze tylko u mnie, chociaż nie byłoby powodu dlaczego. Ja mam to samo. w tej chwili mam 37 powiadomien, od kilku dni nie moge sprawdzić. Nie mówiąc o otwieraniu miniatur zdjęc przy filmach, koszmar, od kilku dni nie obejrzałam żadnego zdjęcia. nie wiem co "naprawiali" ale strasznie to irytujące.
wszystko przezadblocka, cala strona zbudowana jesttak ze komputer ci ja blokuje, dlatego nie dzialala mi galeria, poragram tv czy powiadomienia. ALE ONI MAJĄ TEZ PROBLEMY WEWNETRZE ZE STRONA! pOPROISTU JEST ŹLE ZROBIONA!
to ja nawet nie wiedziałam że to przez adblocka! nie pomyślałabym skoro inne strony chodzą normalnie nawet fb w którym różnych głupot i reklam więcej. ale strasznie to irytujące.