PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=848826}
3,3 31 tys. ocen
3,3 10 1 30820
1,7 33 krytyków
Pętla
powrót do forum filmu Pętla

Dlaczego?

ocenił(a) film na 8

Pod każdym jego filmem jest tyle hejtu, po komentarzach widać że nikomu to kino się nie podoba a jednak zarabia miliony na tych filmach, myślę że nie bez powodu.
Proste nie lubisz - nie oglądasz (tym bardziej w kinie)

Zapewne większość komentarzy powstaje po obejrzeniu co najwyżej zwiastunu.

TimeSak

1. Bo żyjemy w Polsce i jak coś komuś wyjdzie to ludzie zazdroszczą. Taka mentalność.
2. Kontrowersyjne tematy nie są mile widziane wśród Polaków.
3. 90% Polaków to zwykle cebule.
4. Rób swoje i nie patrz się na innych.
Pozdrawiam serdecznie.

kubelek0908

Ale co mają zazdrościć? Vedze udanego filmu? XD

ocenił(a) film na 1
kubelek0908

90% Polaków to zwykle cebule -uhmm tak by właśnie powiedział cebulak, więc zapewne masz rację..

kubelek0908

od ciebie najbardziej smierdzi takim obrzydliwym polactwem eww ale cuchnie

TimeSak

Bo ten film jest po prostu chujowy?

ocenił(a) film na 1
TimeSak

Nie jestem w stanie zrozumieć jak komuś może podobać się to kino. Sam oglądam czasami lekkie proste filmy ale tej kupy, którą produkuje Vega nie jestem w stanie. Ostatnio próbowałem przejść przez Politykę. Wytrzymałem z 20 minut zastanawiając sie jak tacy aktorzy mogli w ogóle zagrać w czymś takim. Koleś trzepie kase i ok. Biznesmen z niego jest super. Ale to, że on tą kasę robi świadczy o naszym społeczeństwie. I to jest przykre, chore, niezrozumiałe

ocenił(a) film na 8
Tomasz_L_filmweb

Czyli nie oglądałeś, ale dałeś 1. To tłumaczy, dlaczego ten film ma 3.9 - bo takich tłuków musi być więcej...

barrtolini1910

Nie trzeba tych gniotów oglądać, żeby dać jedynkę, bo biznesmen trzaska filmy taśmowo. I na jednym schemacie. Powiem więcej - lepiej to świadczy o gustach filmowych danej osoby, niż danie ósemki po obejrzeniu.

ocenił(a) film na 1
barrtolini1910

barrtolini1910. Czy ja Ciebie obraziłem że pozwalasz sobie na inwektywy? Zresztą tak jak napisał Prawdziwy_Rychu po poprzednich filmach wiem, że będzie to gniot. Co wiecej, jak już będzie na Netfliksie to poświęce mu te 20 minut (tyle wytrzymałem na Polityce) by się utwierdzić w przekonaniu, że dla tych gniotów powinny być punkty ujemne.

ocenił(a) film na 6
Tomasz_L_filmweb

Nostradamus jesteś i przewidujesz że każdy jego film będzie kiepski? Jak oglądasz 20 minut albo zwiastun to nie oceniaj bo to nie jest obiektywna ocena.