Pod każdym jego filmem jest tyle hejtu, po komentarzach widać że nikomu to kino się nie podoba a jednak zarabia miliony na tych filmach, myślę że nie bez powodu.
Proste nie lubisz - nie oglądasz (tym bardziej w kinie)
Zapewne większość komentarzy powstaje po obejrzeniu co najwyżej zwiastunu.
1. Bo żyjemy w Polsce i jak coś komuś wyjdzie to ludzie zazdroszczą. Taka mentalność.
2. Kontrowersyjne tematy nie są mile widziane wśród Polaków.
3. 90% Polaków to zwykle cebule.
4. Rób swoje i nie patrz się na innych.
Pozdrawiam serdecznie.
90% Polaków to zwykle cebule -uhmm tak by właśnie powiedział cebulak, więc zapewne masz rację..
Nie jestem w stanie zrozumieć jak komuś może podobać się to kino. Sam oglądam czasami lekkie proste filmy ale tej kupy, którą produkuje Vega nie jestem w stanie. Ostatnio próbowałem przejść przez Politykę. Wytrzymałem z 20 minut zastanawiając sie jak tacy aktorzy mogli w ogóle zagrać w czymś takim. Koleś trzepie kase i ok. Biznesmen z niego jest super. Ale to, że on tą kasę robi świadczy o naszym społeczeństwie. I to jest przykre, chore, niezrozumiałe
Czyli nie oglądałeś, ale dałeś 1. To tłumaczy, dlaczego ten film ma 3.9 - bo takich tłuków musi być więcej...
Nie trzeba tych gniotów oglądać, żeby dać jedynkę, bo biznesmen trzaska filmy taśmowo. I na jednym schemacie. Powiem więcej - lepiej to świadczy o gustach filmowych danej osoby, niż danie ósemki po obejrzeniu.
barrtolini1910. Czy ja Ciebie obraziłem że pozwalasz sobie na inwektywy? Zresztą tak jak napisał Prawdziwy_Rychu po poprzednich filmach wiem, że będzie to gniot. Co wiecej, jak już będzie na Netfliksie to poświęce mu te 20 minut (tyle wytrzymałem na Polityce) by się utwierdzić w przekonaniu, że dla tych gniotów powinny być punkty ujemne.