PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=108117}

Płonąca pułapka

Ladder 49
2004
7,2 23 tys. ocen
7,2 10 1 23277
6,0 7 krytyków
Płonąca pułapka
powrót do forum filmu Płonąca pułapka

Dobre sceny gaszenia pozarów i to wszystko. Beznadziejna fabuła ciągnąca się jak flaki z olejem. Film wyłącznie dla Amerykanów ew. strażaków, którzy wg. filmu to sami nieskazitelni bohaterowie. W kółko jakiś strażak wygłasza patriotyczno/bohaterskie mowy. NIE POLECAM

ocenił(a) film na 8
promilus

Ja się z Tobą totalnie nie zgodze..
Według mnie film cudowny..
I bardzo dobrze że przedstawiają strażaków w takim świetle w końcu ratują ludziom życie..

ocenił(a) film na 10
promilus

I również się nie zgodzę! U mnie film ma 10/10! Genialny, cały czas trzyma w napięciu, dynamiczne i bardzo pomysłowe sceny, ujęcia... np. przejście przy scenia chrztu... to jest po prostu arcydzieło!! Film niezwykle wzruszający i momentami komiczny! Super! Na prawdę warto obejrzeć i nie sugerować się wypowiedziami ludzi, którzy za najlepszy film uważają american pie! RESPECT DLA PŁONĄCEJ PUŁAPKI!!!

ocenił(a) film na 10
Grycek

Ja daje filmowi 10/10. I również zgodzę się że film genialny. Jestem strażakiem więc podoba mi się podwójnie. Film bardzo dobrze ukazuje życie AMERYKAŃSKICH strażaków. Sceny były po prostu boskie. Powiem wam troche inaczej wygląda życie strażaków w życiu prawdziwych strażaków ale musieli coś dodać to przecież film. Ale film piękny

kubadomski

A Ja popieram załozyciela tematu

pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
promilus

"Nudne, głupawe " ? - Bardzo niesprawiedliwa ocena filmu, zniechęcająca innych do oglądania. To kawałek dobrego kina,trzyma w napięciu i nie daje się nudzić.Dla mnie 8/10.

ocenił(a) film na 10
e_leniwiec

Dlamnie to film ten jest piękny i daje mu 10/10. Aż się popłakałem i film jest jednym z najbardziej prawdopodobnych do amerykańskich strażaków