Nawet dobry film,chociaz jest o pedałach. Z drugiej strony chyba za zadne pieniądze ,nawet jako
aktor nie całowałbym drugiego faceta po dupie,musiałbym mieć dublera;)
Rozumiem, że nie jesteś jednak aktorem? I... napisałeś "chyba", więc jednak jest szansa, że całowałbyś ;)
>Z drugiej strony chyba za zadne pieniądze ,nawet jako aktor nie całowałbym drugiego faceta po dupie,musiałbym mieć dublera;)
Fajnie, tylko że kompletnie nikogo nie interesuje co robiłbyś lub nie robił jako aktor i kogo całowałbyś po dupie lub nie, a słowo chyba i aż potrzeba podzielenia się tym z obcymi na forum tylko udowadnia iż @br2_filmweb ma racje w tym co napisał.
Agresji żadnej z mojej strony ,no chyba że w kierunku pedałów. Odnosze wrażenie żę robiłeś to juz kiedyś,stąd taka aprobata do takich czynów. Powiem więdzej,mysle,a nawet jestem pewien ,że jesteś pedałem. Dlatego mój pierwszy wpis tak Cie sprowokował.
Gdybyś nie wiedział to wyzywanie innych jest agresją. Z samoświadomością u ciebie na prawdę marnie, ale to już jest jasne.
>Odnosze wrażenie żę robiłeś to juz kiedyś,stąd taka aprobata do takich czynów. Powiem więdzej,mysle,a nawet jestem pewien ,że jesteś pedałem. Dlatego mój pierwszy wpis tak Cie sprowokował.
Och och och... detektyw nam rośnie.