co nie zmienia faktu że ocenianie filmu wedle uprzedzeń i bez oglądania jest sprzeczne z regulaminem i ideą strony.
ale troll musi się popisać swoja nietolerancyjnością i płytkością.
Nie oceniłem tego filmu, bo to jest również sprzeczne z moimi zasadami, tylko piszę, na jaką ocenę zasługuje.
ktoś tu nie odróżnia orientacji od transgender xDD identyfikacja z płcią przeciwna nie ma nic wspólnego z orientacją, a geje bywają bardziej męscy od facetów uważających się za hetero. Więc nie mieszaj mi tu pojęć i nie odbiegaj od tematu bo ten post i moje wcześniejsze wypowiedzi nie mają nic wspólnego z tym o czym piszesz.
A znasz gejów że nie wierzą w religie? Znam jednego i codziennie chodzi do koscioła. jest bardzo miły, wobec panów jak i pań :)
to bardzo dobrze, to jest pierwszy krok ku normalności
bardzo dobra decyzja
ja mimo, że nie chodzę do kościoła to gorąco zachęcam do takiego kroku
jeżeli nie ma co ze sobą w życiu zrobić lub ma robić głupstwa, bo pusto w głowie to lepiej tam niż gdzie indziej
chociaż z tą codziennością to nie za bardzo Ci wierze, ale przyjmijmy że piszesz prawdę
zawsze jest nadzieja dla takich osób i nie można ich z góry odrzucać, trzeba okazywać miłosierdzie każdemu
każdemu należy się pomoc w trudnej sytuacji
Wierz, wierz ;) No poprostu co niedziela jest w kościele, z tego co wiem, to prawie wszyscy gejowie, są gejami bo chcą seksu z chłopakiem. Ten akurat, jest cichy, i wiąże się na stałe, z wyrafinowanymi mężczyznami :)
Nie za bardzo Ci wierzę w to co piszesz, brzmi jak fikcja. Jeżeli to prawda to nie wielu jest takich HOMO, może 1% z tych wszystkich 1% z całej populacji. Widać, że jeszcze błądzi, bo piszesz że wiąże się na stałe, wielokrotnie, czyli nie na stałe. Chyba że w domyśle chodzi o to, że większość HOMO ma związki przypadkowe, jedno-nocne - stąd może ta plaga AIDS? Tak samo z tą codziennością też odjąłeś sobie wiarygodności. Ciekaw jest czego on szuka w tym Kościele, jeżeli to prawda? To pewnie też wiesz :)
Wierz, wierz ;) No poprostu co niedziela jest w kościele, z tego co wiem, to prawie wszyscy gejowie, są gejami bo chcą seksu z chłopakiem. Ten akurat, jest cichy, i wiąże się na stałe, z wyrafinowanymi mężczyznami :)
Jasnowidz? :D Nie ma to jak ocenianie "po okładce", szczególnie kiedy kieruje się uprzedzeniami i (homo)fobią. ;)
no nie wierzę... czy Ty rozumiesz o czym mówisz? albo chociaż czytasz swoją żałosną wypowiedź przed kliknięciem "enter"? ;)
To że Tobie się coś nie podoba nie znaczy że jest złe, przykro mi.
Kto dał Ci prawo oceniać innych? Jakie masz prawo żeby zaglądać innym do sypialni i to oceniać? Nie podoba Ci się to nie komentuj. Nie rozumiem takiej obłudy i zakłamania. Każdy ma prawo do miłości - TAKIEJ NA JAKĄ MA OCHOTĘ póki to nie krzywdzi innych.
idź na psychoterapię ze swoją nienawiścią do ludzi. przez takich jak wy są wszystkie konflikty na świecie.
HOMO się tylko z jednym kojarzy i to wszystkim, co nie jest absolutnie dla mnie dziwne
dziwne jest dla mnie jak komuś orientacja nie kojarzy się z seksem czy rozmnażaniem, a czymś innym - nie wiem, filmami i sztuką
ludzie wyrażają tu swoją wzgardę i obrzydzenie
chociaż każdy na co dzień realizuje zasadę o której piszesz
wbrew pozorom jesteśmy bardzo tolerancyjnym krajem - w wielu względach nie tylko dla pedałów
dla też jeżeli chodzi o kradzieże, oszustwa, kłamstwa, wyłudzenia, mordowanie innych ludzi
ale owszem są też kraje, w których tolerancja na tego typu zachowania jest dużo większa (brak jakichkolwiek zasad - jest taka jedna zasada) i kraje, w których się to surowo kara
....ahhhhhh..... gdyby każdy skupiał się tylko na sobie ..... :) po prostu rozmarzyłem się :)
dobra rada, najpierw dobrze rozpropaguj ją wśród HOMO
tak żałosne, że aż śmieszne. najlepiej w ogóle nie reagowac na takie wypowiedzi ;]