5,7 34 tys. ocen
5,7 10 1 34219
5,3 30 krytyków
Płynące wieżowce
powrót do forum filmu Płynące wieżowce

Tego nie trzeba oglądać, żeby wystawić ocenę 1

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Alusia89_2

dokładnie ;)

marcing16

co nie zmienia faktu że ocenianie filmu wedle uprzedzeń i bez oglądania jest sprzeczne z regulaminem i ideą strony.
ale troll musi się popisać swoja nietolerancyjnością i płytkością.

Nocturnal_Lamb

Nie oceniłem tego filmu, bo to jest również sprzeczne z moimi zasadami, tylko piszę, na jaką ocenę zasługuje.

marcing16

nie obejrzawszy xD

michal_1984

ktoś tu nie odróżnia orientacji od transgender xDD identyfikacja z płcią przeciwna nie ma nic wspólnego z orientacją, a geje bywają bardziej męscy od facetów uważających się za hetero. Więc nie mieszaj mi tu pojęć i nie odbiegaj od tematu bo ten post i moje wcześniejsze wypowiedzi nie mają nic wspólnego z tym o czym piszesz.

michal_1984

A znasz gejów że nie wierzą w religie? Znam jednego i codziennie chodzi do koscioła. jest bardzo miły, wobec panów jak i pań :)

ocenił(a) film na 1
filmowy_laufer

to bardzo dobrze, to jest pierwszy krok ku normalności
bardzo dobra decyzja
ja mimo, że nie chodzę do kościoła to gorąco zachęcam do takiego kroku
jeżeli nie ma co ze sobą w życiu zrobić lub ma robić głupstwa, bo pusto w głowie to lepiej tam niż gdzie indziej
chociaż z tą codziennością to nie za bardzo Ci wierze, ale przyjmijmy że piszesz prawdę
zawsze jest nadzieja dla takich osób i nie można ich z góry odrzucać, trzeba okazywać miłosierdzie każdemu
każdemu należy się pomoc w trudnej sytuacji

michal_1984

Wierz, wierz ;) No poprostu co niedziela jest w kościele, z tego co wiem, to prawie wszyscy gejowie, są gejami bo chcą seksu z chłopakiem. Ten akurat, jest cichy, i wiąże się na stałe, z wyrafinowanymi mężczyznami :)

ocenił(a) film na 1
filmowy_laufer

Nie za bardzo Ci wierzę w to co piszesz, brzmi jak fikcja. Jeżeli to prawda to nie wielu jest takich HOMO, może 1% z tych wszystkich 1% z całej populacji. Widać, że jeszcze błądzi, bo piszesz że wiąże się na stałe, wielokrotnie, czyli nie na stałe. Chyba że w domyśle chodzi o to, że większość HOMO ma związki przypadkowe, jedno-nocne - stąd może ta plaga AIDS? Tak samo z tą codziennością też odjąłeś sobie wiarygodności. Ciekaw jest czego on szuka w tym Kościele, jeżeli to prawda? To pewnie też wiesz :)

michal_1984

Wierz, wierz ;) No poprostu co niedziela jest w kościele, z tego co wiem, to prawie wszyscy gejowie, są gejami bo chcą seksu z chłopakiem. Ten akurat, jest cichy, i wiąże się na stałe, z wyrafinowanymi mężczyznami :)

ocenił(a) film na 8
marcing16

Jasnowidz? :D Nie ma to jak ocenianie "po okładce", szczególnie kiedy kieruje się uprzedzeniami i (homo)fobią. ;)

ocenił(a) film na 8
michasia1213

no nie wierzę... czy Ty rozumiesz o czym mówisz? albo chociaż czytasz swoją żałosną wypowiedź przed kliknięciem "enter"? ;)
To że Tobie się coś nie podoba nie znaczy że jest złe, przykro mi.
Kto dał Ci prawo oceniać innych? Jakie masz prawo żeby zaglądać innym do sypialni i to oceniać? Nie podoba Ci się to nie komentuj. Nie rozumiem takiej obłudy i zakłamania. Każdy ma prawo do miłości - TAKIEJ NA JAKĄ MA OCHOTĘ póki to nie krzywdzi innych.

michasia1213

idź na psychoterapię ze swoją nienawiścią do ludzi. przez takich jak wy są wszystkie konflikty na świecie.

ocenił(a) film na 1
Black_Angell

HOMO się tylko z jednym kojarzy i to wszystkim, co nie jest absolutnie dla mnie dziwne
dziwne jest dla mnie jak komuś orientacja nie kojarzy się z seksem czy rozmnażaniem, a czymś innym - nie wiem, filmami i sztuką
ludzie wyrażają tu swoją wzgardę i obrzydzenie
chociaż każdy na co dzień realizuje zasadę o której piszesz
wbrew pozorom jesteśmy bardzo tolerancyjnym krajem - w wielu względach nie tylko dla pedałów
dla też jeżeli chodzi o kradzieże, oszustwa, kłamstwa, wyłudzenia, mordowanie innych ludzi
ale owszem są też kraje, w których tolerancja na tego typu zachowania jest dużo większa (brak jakichkolwiek zasad - jest taka jedna zasada) i kraje, w których się to surowo kara

....ahhhhhh..... gdyby każdy skupiał się tylko na sobie ..... :) po prostu rozmarzyłem się :)
dobra rada, najpierw dobrze rozpropaguj ją wśród HOMO

marcing16

wcale nie zdziwilbym sie jakby biedroń i grodzkie włączyli się kampanie promocji tego gówna XD

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 5
michal_1984

tak żałosne, że aż śmieszne. najlepiej w ogóle nie reagowac na takie wypowiedzi ;]

ocenił(a) film na 8
krzys982

ja na przykład lubię w takich sytuacjach zgłaszać nadużycie. Wdawanie się w dyskusje nie ma sensu, nie np. w takim wypadku jak wyżej.