PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=192901}

P.S. Kocham cię

P.S. I Love You
2007
7,4 166 tys. ocen
7,4 10 1 165877
5,5 17 krytyków
P.S. Kocham cię
powrót do forum filmu P.S. Kocham cię

10/10

ocenił(a) film na 10

Choć przyznaje, że nie czytałam książki -film uważam za niesamowity i poruszający.Nie jest to banalna komedia romantyczna, stąd niektórzy mogą poczuć się zawiedzeni. Wzruszająca opowieść o życiu, które nie jest bajką-połączona z rewelacyjną grą aktorską, świetną muzyką i cudownymi krajobrazami pięknej Irlandii.

ocenił(a) film na 3
olivia83

Przeczytaj książkę, zmienisz zdanie o filmie ;]

jotosz

Tylko krajobraz Irlandii był warty obejrzenia filmu!

ocenił(a) film na 3
olivia83

Zdecydowanie polecam przeczytanie książki!! Bo film jest cienki jak barszcz, aż żałowałam, że poświęciłam mu czas, natomiast książka jest świetna!

surykatka1

Kocham surykatki! Nareszcie jakaś dziewczyna ,która nie wstydzi się skrytykowac ten film.

ocenił(a) film na 3
TorcidaTiger

hmmm... muszę częściej krytykować tego typu filmy ;D
Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 10
olivia83

Nie wiem, dlaczego nie podoba wam się ten film. Świetna gra, film wzruszający i rozśmieszający za razem.
Nie wiem, dlaczego można żywić do niego jakiekolwiek negatywne uczucia. Pewnie przez uprzedzenia.

Phantomia

Bo jest denny,nierealny, nie śmieszy,ciągnie się:/

ocenił(a) film na 3
Phantomia

Dlatego, że ekranizacja książki to naprawdę duże wyzwanie, przynajmniej moim skromnym zdaniem. I jak w większości przypadków, tu też okazało się to klapą. I to też tylko moje skromne zdanie. Weź pod uwagę, że każdy może odebrać film inaczej, zdania są podzielone i to oznacza, że jesteśmy różni i bardzo dobrze. Tobie się podobał, mnie nie i jest ok. Dobrze, że dzielisz się swoim zdaniem, ale jeśli nie wiesz "dlaczego można żywić do niego jakiekolwiek negatywne uczucia" to nie znaczy przypadkiem, że chciałabyś/chciałbyś, żeby każdy postrzegał pewne sprawy tak jak Ty? Oczywiście mogę się mylić... :)
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 8
surykatka1

Ja najpierw przeczytałam książkę, a potem dowiedziałam się o istnieniu filmu, który oczywiście obejrzałam.

Książka rewelacyjna, wzruszająca.
Ale muszę przyznać, że film też im dobrze wyszedł.

To i to mi się podobało.
Na tym i na tym ryczałam :D