Taki wielki film, a nie ma licznej widowi, recenzji, kilku opisów; także ocena nie za duża... Czyżby ze względów ideologicznych? A jak tam z " Triumfem woli" i "Narodzinami narodu"? - sprawdźmy, czy podobnie.
Od czasu, kiedy dowiedziałem się, że Saint-Exupery, pełen humanizmu pisarz, bezwstydnie wykorzystywał i oszukiwał swoją matkę, nie mam złudzeń co do spójności sztuki i etyki.
Nie rozumiesz chłopie ironii. Chciałem tylko powiedzieć, iż "bozia" nie czeka na ciebie z otwartymi ramionami, tylko diobełki w piekle. A ty zapewne będziesz się mężnie śmiał w chwili śmierci, czym mi jednak mimo wszystko imponujesz. Nie boisz się "bozi", bo nie wierzysz w jej istnienie.
Wyobraź sobie, że cię straszę zemstą krasnali i Harry'ego Pottera. :)
Chyba pozwoli ci to zrozumieć, jak mnie bawi gdy mnie straszysz bohaterami literatury fantastycznej.
Chłopie, zły i krnąbrny, ja cię nie straszę. Ja cię podziwiam. Na łożu śmierci ja będę truchlał, ty się będziesz... śmiał. "Piekiełko czeka" - ci powiedzą. a ty parskniesz śmiechem: ,,Jakie piekiełko? To wytwór fantazji".
No chyba. :)
Naprawdę tego brakuje, żebym na łożu śmierci bał się Voldemorta albo Sarumana.
Jest taka figura: niewidzialny przyjaciel. Nie wiem, czy w Polsce modna, ale w filmach z USA dzieci dość często gadają do wyobrażonych postaci.
Trzeba wyrosnąć.
Skończże chłopie z tym Voldemortem albo Sarumanem. Nie oglądałem "Władcy Pierdziela - drużyny Harkonena". Więc za bardzo nie wiem o czym ty bredzisz? Rozmowa idzie w dobrą stronę - ja jestem przekonany, że czeka cię piekiełko, ty się z tego śmiejesz. A ty o Harrych Potterach.
A może ty skończ? :)
Bo kiedy lekceważysz medycynę czy fizykę, bo bozia mówi, to jednak ty opowiadasz bajki rodem z literatury fantastycznej.
Miłej wiary w gusła i fantastyczne krainy. :D
TO JEST WASZA (LEWACKA) LOGIKA: h t t p s : / / p a c z a i z m .p l/george-floyd-czarny-kryminalista-umiera-z-przedawkowania-protesty-iryna-zaruts ka-zostaje-zamordowana-przez-czarnego-cisza/ [USUŃ SPACJE]
ty, trolka, bo mi piszą, że jesteś szalona. Słuchałaś disco polo. Boys: "♪♪♪Jesteś szalona. Mówię ci. Zawsze nią była. Przestań wreszcie śnić...♪♪♪". A i kiedy przeszłaś tranzycję?
PYTAJĄ WŁAŚCICIELA hyrkana: - Czy twój pies pozwala obcym się zbliżać? - Oczywiście. Jak inaczej miałby ich ugryźć?
-Ваша собака подпускает незнакомых людей? -Конечно. А как иначе она их укусит?
UJADASZ JAK SABAKA
h t t p s : / / w w w. youtube.c o m /shorts/Vmfu_Agyhf4 [USUŃ SPACJE]
Hejka, dzięki za żart i link, w który nie kliknąłem.
Naprawdę miło się ogląda, co tacy ludzie jak ty mają za merytoryczną dyskusję. :)
Odpowiedz na pytanie: kim niby jest Margot czy Rafalala? Tralalala i wyliczam: czy jest Trans* Female, Trans Male, Trans* Male, Trans Man, Trans* Man, Trans Person, Trans* Person, Trans Woman, Trans* Woman, Transfeminine, Transgender, Transgender Female, Transgender Male, Transgender Man, Transgender Person, Transgender Woman, Transmasculine, Transsexual, Transsexual Female, Transsexual Male, Transsexual Man, Transsexual Person, Transsexual Woman, Two-Spir ??????????????????????????????????? ????
Co obstawiasz?
Nie sądzisz, że to jest jej prywatna sprawa i g.... ci do tego? Ciebie też nikt nie pyta jak walisz pytę - lewą czy prawą ręką, czy też może ktoś ci robi minetę.
jaku, co się stało, że milczysz? Covid cię zmiótł? Pamiętaj: Polska dla Polaków, ziemia dla ziemniaków, a Tybet dla jaków.
jaku, prześladują Aktorkę za poglądy polityczne. Ty patrzysz, widzisz i nie grzmisz? Wszak to terror poprawności politycznej, lewacki faszyzm, narzucanie innym swoich poglądów politycznych, tłamszenie innych.
https://niezalezna.pl/379798-disney-zwalnia-aktorke-za-poglady-wojna-hasztagow-f ireginacarano-vs-welovecaradune