PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=118442}

Pachnidło: Historia mordercy

Perfume: The Story of a Murderer
2006
7,4 326 tys. ocen
7,4 10 1 326400
6,4 49 krytyków
Pachnidło: Historia mordercy
powrót do forum filmu Pachnidło: Historia mordercy

Ten film to najbardziej ŻENUJĄCY film jaki kiedykolwiek oglałem, 3/4 filmu jeszcze uszłoby w tłumie ale końcówka to naprawde TOTALNA ŻENADA, całe kino sie śmiało poprostu, ale to nie było śmieszne tylko żenujące i moge to powtarzac do znudzenia. I to ma być adaptacja bestsellera!? cała ta powieść to jedna wielka porażka a jej adaptacja tylko to podkreśla, BZDURA, PORAżKA ,ZENADA, BEZNADZIEJA, OCENA 1/10 miałem ubaw po pachy oglądając koncówke tego filmu zreszta jak wiekszasc osob na sali, ale tu raczej jest nad czym płakać niż sie smiać bo to jest żenujące...

answer6_mathew

nie iwdzialem tego filmu ale z doswiadczenia wiem ze jezeli ktos w taki sposob jak Ty opisuje film znaczy ze kompletnie go nie rozumial, nieuwaznie ogladal, smial sie, gadal zamiast skupic sie na filmie. powiedz tak szczerze czy wiesz wogole o co tam chodzilo? moze poza glownym przewodnim watkiem? wile osob ocenia ten film dobrze wiec watpie aby zaslugiwal na ocene 1. z regoly jezeli film ma jakis poziom ma tez dobre oceny. jezeli film jest na 1, prawie zadnych pozytywnych nie ma.
podkreslam ze nie uwazam ze na 100% nie rozumiales tego filmu. to tylko podejrzenia. to samo dotyczy flmu