Ten film to najbardziej ŻENUJĄCY film jaki kiedykolwiek oglałem, 3/4 filmu jeszcze uszłoby w tłumie ale końcówka to naprawde TOTALNA ŻENADA, całe kino sie śmiało poprostu, ale to nie było śmieszne tylko żenujące i moge to powtarzac do znudzenia. I to ma być adaptacja bestsellera!? cała ta powieść to jedna wielka porażka a jej adaptacja tylko to podkreśla, BZDURA, PORAżKA ,ZENADA, BEZNADZIEJA, OCENA 1/10 miałem ubaw po pachy oglądając koncówke tego filmu zreszta jak wiekszasc osob na sali, ale tu raczej jest nad czym płakać niż sie smiać bo to jest żenujące...
nie iwdzialem tego filmu ale z doswiadczenia wiem ze jezeli ktos w taki sposob jak Ty opisuje film znaczy ze kompletnie go nie rozumial, nieuwaznie ogladal, smial sie, gadal zamiast skupic sie na filmie. powiedz tak szczerze czy wiesz wogole o co tam chodzilo? moze poza glownym przewodnim watkiem? wile osob ocenia ten film dobrze wiec watpie aby zaslugiwal na ocene 1. z regoly jezeli film ma jakis poziom ma tez dobre oceny. jezeli film jest na 1, prawie zadnych pozytywnych nie ma.
podkreslam ze nie uwazam ze na 100% nie rozumiales tego filmu. to tylko podejrzenia. to samo dotyczy flmu