Książkę "zjadłam", więc filmu się troszkę obawiam. Historia dosyć intrygująca. Nie czytam innych komentarzy póki nie obejrzę filmu, jeszcze tu wroce:)
ja ksiazke dopiero zaczelam, ale bardzo mnie zaintrygowala i musze skonczyc ja przed wejsciem na ekrany filmu
ja ksiazke dopiero zaczelam, ale bardzo mnie zaintrygowala i musze skonczyc ja przed wejsciem na ekrany filmu
Ja rowniez nie moge doczekac sie zobaczenia ekranizacji. Ksiazka byla swietna, mam nadzieje ze film rowniez zrobi na mnie takie wrazenie.
Książka bardzo mnie wciągnęła i koniecznie wybiorę się na ekranizację (chociaż ostatnio się przejechalam idąc na eragona) ciekawa jestem, jak nakręcą końcową orgię heh albo śmierć Grenouilla.
Obejrzałam dzisiaj ten film.... jestem jeszcze pod działaniem jego. Oczywiście pełen szacunek dla aktorstwa, zdjęć... muzyki nie pamiętam(tak mam przy pierwszym razie oglądania filmu, skupiam się strasznie na innych rzeczach, jak by był nudny na pewno pamiętałabym muzykę:D ). Partner mówił że muzyka była ciekawa:)Czy polecam? Nigdy nie wiem co powiedzieć, w takim momencie.... Może to: Mi się podobał, spełnił moje oczekiwania:) Pozdrawiam!!