Dałbym 0, ale nie ma takiej opcji. Tej denności nawet nie da się udowodnić. Totalny szyt. Strata drogocennego czasu. Podczas jego oglądanie marzyłem o jaknajszybszym końcu i spaleniu tego psychola ale nawet to reżyser spaprał. Dno, dno, dno.
Może jakieś argumenty...na jakiej podstawie tak sądzisz?
Myśle, że nie trafiłeś w film
Po Twojej wypowiedzi mogę ci polecić pare perełek:
http://www.filmweb.pl/Yyyreek!!!+Kosmiczna+nominacja+2002+o+filmie,Film,id=33245
http://www.filmweb.pl/Gulczas++a+jak+myślisz++2001+o+filmie,Film,id=31881
Lepiej idź się napić wina pod sklepem, bo od takich filmów jak Pachnidło już ci się kompletnie mózg skasował. W palmie na płutnie jeden widzi głbie wyrazu, koloru, uczucia a drugi widzi plamę. Nie wszystko co wydaje się arcydziełem jest arcydziełem. Pachnidło to dno.
Nie pozdrawiam.
film mi sie jakos szczegolnie nie podobal ale mimo wiszystko okreslenie dno totalne to za duzo. idz moze obejrzec sobie gumisie :)
Faktycznie film nie jest ze dobry, ale też uważam że "totalne dno" to przesada !!! Oglądając ten film początek wydawał się nawet całkiem, całkiem...ale później ten zapał znikł
No tak, naoglądaliście się misia i się przy nim podniecaliście to taki film jak pachnidło to dla was za ciężki gatunek. A może by tak jakies argumenty na to wasze malkontenctwo. JA STAWIAM 10/10
Taki ten film ciężki jak babci gacie po krochmaleniu. Cały czas miałem nadzieję że ten psychol skończy w oczyszczających męczarniach a on się wywinął. Do połowy film był dobry, a potem to jeden szyt.
wywinął? przeciez rozszarpali go i zjedli ludzie!!! albo mi sie zdaje albo nie ogladałes dokładnie..... 10/10 a Ty idz lepiej swoje "ambitne" kino ogladnij tylko nie spoznij sie na pogracow duchów
no zwłaszcza scea rozszarpania ahahahahah to było takie głupie,że aż śmieszne , a przeciez miało być takie cudowne hahaha, kiła i mogiła
Jedna metafora bijąca od tego filmu to: "Straciłeś dużo czasu na oglądanie tego syfu zamiast zrobic coś ciekwego". Zakończenie jest beznadziejne. Świr dowiaduje się że jest świrem? No bez jaj. Powinni skubanego na takie tortury wysłać, że nos do dupy by mu sięgnął od tyłu. A skubany poprostu odszedł. Mógł żyć, ale był porąbany do kwadratu i się zabił.
Prawde mowiac, gdyby go ukrzyzowali i polamali czlonki to by nawet 4/10 otrzymal ode mnie. Kiczowaty film z jeszcze bardziej kiczowatym zakonczeniem
serce sie raduja jak widze takich "inteligentynych" ludzi.... ogladnijcie film jeszcze raz albo przerzucicie sie na kino nie wymagajace myslenia.
Jake dno?? Bardzo dobry film z metaforami qrde 8/10. Choc mogliby wziasc innego aktora do roli babtysty. No i czemu Hoffman wyglądal jak żywy trup?
"Inteligętna" się odezwała. Z filmu płynie również ciekawa metafora, że świrowi zawsze wszystko ujdzie na sucho.
zgadzam sie dno tego świra powinni rzeczywiscie ukatrupić ale reżyser wpadl na pomysł ze tłuszcza odda się radosnej kopulacji w czasie egzekucji. Zresztą czeo sie spodziewac po rezyserze z Niemiec oni nie mają pojecia o kreceniu filmów a ich poczucie humoru o pomste do nieba woła.